Fina blommor
Igår gick jag in på Coop för att jag skulle ha en tack chockladask, en blombukett och ett kort för att kunna ge till dom jag får bo hos. Hittade bara kortet och blommorna idag, men inte chokladen... 
Idag innan praktiken så gick jag in på ICA kvantum & hemmakväll och där hittade jag ingen ask heller... Tillslut var jag tvungen springa till en annan affär för att hitta en sak till mormor innan klockan slog 16:00.

Ikväll när jag blev hämtad så körde vi förbi Coop och jag gick in där igen och då hittade jag äntligen chokladen så jag köpte tre stycken för att kunna ge till hon jag bor hos, till hennes mamma som faktiskt har hämtat mig några kvällar och även en ask till praktiken för att jag har fått vara där :)

Nu har jag äntligen allt jag behöver, nu fattas det bara att kunna lämna över allt på ett bra sätt och visa att jag är tacksam för att jag har fått bo här i 3veckor och för att jag har fått vara på stadshotellet i 3veckor.
(null)
Det fick bli dessa fina blommor till hon jag bor hos :) Hoppas att hon blir glad och att hon vill ta emot dom!
Det har underlättat massor för mig att få bo här. Tack vare att jag har fått bo här så har jag kunnat slutföra min praktik på rätt sätt och bli godkänd I denna kurs.

Nu måste jag gå och sova så att jag orkar upp imorgon och jobba sista kvällen... :)
God natt :) Zzzz