En av livets största pusselbitar saknas
Jag vet att jag har skrivit ett liknade inlägg tidigare, men det skadar inte att skriva ett liknande igen.
 
Jag fyller 20år i år och jag börjar känna att jag är i stort behov av en pojkvän och de har jag velat ha länge. Jag älskar kärlek och vill så gärna ha någon att älska, någon att sova med, någon att gråta & skratta med, en trygg famn att gosa in mig i, en varm famn att vara i när det är kallt, någon att upptäcka världen med, någon att gifta mig med, någon att bilda en egen liten familj med och någon att dela vardagen med <3
Jag har en underbr familj, men alla ni som redan har en liten egen familj och en patner vet säkert att det är något extra att ha en pojkvän eller flickvän vid sin sida :)
 
Jag har en kompis som har en pojkvän och hon är ofta med han - och jag är så avis på henne att hon få ha den turen att ha en pojkvän eftersom att det är något jag själv vill ha. Ibland kan jag faktiskt bli besviken på henne när jag vill träffa henne och hon säger att hon ska vara med sin kille och inte kan vara med mig just den dagen... det gör mig stressad för att jag är själv, men samtidigt så förstår jag henne för att jag kommer säkert att vilja vara med min pojkvän mycket när jag väl har en, men just nu är det jobbigt.
 
Jag är inne i en period just nu när jag känner mig så fruktansvärt ensam, trots att jag har så bra människor i min närhet <3 Det är en av livets största pusselbitar som saknas hos mig...
 
Så fort jag ser en snygg kille så börjar tankarna snurra och fantasin tar fart!
Ibland är det till och med jobbigt att se ett par ute på stan just för att jag själv är singel och vill ha en kille att vara med. Blir så avis på dessa tjejer som har en kille redan. 
Önskar att jag hittar någon snart!
Jag saknar min kille varje dag och går & väntar på att dörren ska öppnas och att det är han som står där <3
Jag saknar min kille massor! <3
Snälla, kom hem innan jag går sönder av längtan <3
Kom hem nu! <3