Det går fort nu
God kväll i stugorna :)
Det ända jag har gjort idag är att vila och äta. Jag klev upp kring 14:00 idag, läste en tidning, åt godis, satte igång en tvättmskin, hängde tvätten, åt middag och sedan har jag bara legat i sängen och kollat på YouTube tills nu. Försöker sitta och ligga så mycket som möjligt för att slippa lägga någon vikt på mina hälar. 
Gillar att jag låg i sängen och åt tårta medans jag såg en video på en kille som berättade hur han ska göra för att gå ner i vikt, haha! Och nu sitter jag och äter popcorn. Jag är rena motsatsen mot han, haha! :)
Jag har kämpat hårt i tre veckor så jag behöver denna lediga vecka och jag är värd den. Jag har gjort mitt bästa för att bli godkänd i praktiken och det låter som att jag kommer att bli det också. 
Jag har bara varit hemma i en dag nu och jag längtar faktiskt inte tillbaka om jag ska vara ärlig :) Nu vill jag vara hemma och jag vill göra något annat. Jag har ändå varit i restaurang och jobbat sedan 2014 och är ganska less på den nu. Nu är det dax för andra att servera mig!
Som tur är så är det typ en månad kvar med skolarbete och sedan är det studenten.
Det går fort nu! <3 
Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg :) Min har precis börjat!