Att agera taxi
Idag åkte min farbror Nasaloppet och han kom in i mål men han vann tyvärr inte. Jag och mamma skulle fara och hämta han med hans bil, men övningskörnings skylten fastnade inte på hans bil... Så mamma fick köra dit. Väl framme på plats så hittade vi en lösnig så skylten fastnade och  jag fick köra hem och det gick bra. 
Att agera taxi med en bil som man aldrig har kört var väldigt spännande men kul :)
Bussen från stan hade stannat av någon anledning så då blinkade jag med helljusen för att han skulle se att jag var på väg att köra om, det gick bra men mötande bilar satte på sina helljus och då tappade jag koncentationen ett tag och det blev vingligt... tills jag förstod att jag hade på mina helljus och det var därför mötande bilar satte igång sina, haha! Jag skyller på att jag hade en ny bil som jag aldrig har kört förr och visste inte hur alla spakar och knappar fungerar.
Alla vi gör misstag ibland och det var inte meningen att blända dom!
När jag tillslut hade fått av ljusen så gick allt bar igen.
Ett tag senare hann bussen ikapp oss och jag satt och tittade ofta i backspegeln för att se vad bussen skulle göra. Jag vet vem det är som körde och därför satt jag och tittade så mycket :) Blev lite okoncentrerad på vägen men jag tror inte att mamma och farbror märkte det.
Denna dag har varit bra trots tråkigt väder och jag har bara tagit det lugnt :)