Kladdkaka
God morgon :)
I tisdags så klarade jag äntligen provet om alkoholservering! :D
När klockan var 21:45 så satte jag upp håret, tog av mig fleecetröjan och ställde mig i köket och började baka en kladdkaka :) Jag har länge tänkt att jag ska ta med en kaka och bjuda på nästa gånga jag ska iväg med en kompis och jobba. I onsdags så skulle jag äntligen få följa med så då passade jag på att baka en kladdkaka så att jag skulle ha något att bjuda på och för att fira att jag faktiskt klarade provet som jag har kämpat så himla länge med!
Kakan blev godkänd och hon sa att den smakade som godis :)
Det är så kul när man tar med något gott för första gången och ska bjuda någon och personen gillar det. Hon blev nöjd och tyckte att det var gott, det gör mig glad :)
Bilder från tidigare påsk
Idag satt jag och kollade igenom alla bilder från tidigare påsk och då märkte jag b.la annat att vi hade mindre snö förra året och att lite mer än halva altanden hade tinat fram då :)
I år är det fullt med snö på den, det är bara en liten bit som har kommit fram. För fyra år sedan så badade jag isvak hos mormor och det var mulet ute... :)
Tidigare påsk så har asfalten kommit fram, vi hade plockat fram vårjackorna & gympaskorna och mycket av snön hade börjat att tina bort.
 
I år går vi fortfarande runt med vinterjackan & vinterskorna, vägen är täckt av snö & is och snön ligger tjock på marken. Här är det några veckor kvar innan våren hittar hit, men vi är inte sura för det, för att just nu är det så bra skoterspår och man kan vara ute i solen och bara mysa <3
Idag hade vi +2grader och sol :D
När jag satt och tittade igenom alla bilderna så hittade jag denna :)
Så fint med en liten söt kyckling i blomman. Ska nog sätta dit en kyckling igen bara för att det var så fint och det var dessutom en bra idé.
 
Jag tycker att det blev jättefint och den gav en härlig påsk känsla!
Min spökväxt ska få en kompis, då kanske den piggnar till ;)
Något i kroppen stämmer inte
Jag har i flera veckors tid känt at det är något i kroppen som inte stämmer. Jag har känt mig trött och inte alls pigg på att göra saker...
Igår kväll så var jag tät i näsan, kände mig återigen helt utmattad och hade ont i huvudet :( Jag gjorde klart det jag höll på med, gick & borstade tänderna och sedan gick jag och la mig. 
Imorse när jag vaknade så svettades jag, huvudet var tungt, tät i näsan, ont i huvudet och det kändes som att jag bara hade sovit typ 2timmar inatt.
 
Jag satte mig vid bordet och åt frukost, sedan pyntade jag och mamma årets påskris :) Jag blev helt slut av att bara sitta på golvet en liten stund och plocka upp pyntet ur en påse... efter en stund så var jag tvungen att sätta mig i soffan - jag var helt slut :(
 
Mer mot afton så började jag faktiskt må bättre och huvudvärken försvann och huvudet kändes lättare. Kroppen kändes inte alls lika trött efter att jag hade varit uppe ett tag. Jag orkade vara mig själv och trevlig när vi gick till farmor för att äta och umgås med kusinerna en stund. 
Just nu i skrivande stund så har jag lite ont i huvudet och jag är varm... måste sitta i kortärmad för att inte svettas så mycket..
Skulle inte bli förvånad om jag skulle bli sjuk nu :(