Trivs i den miljön
Denna dag har väldigt bra och jag har haft en trevlig resa och dag :) Även om den började 07:50 imorse och slutade 17:20 i afton :) 
Just nu är jag väldigt trött och jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Har bara sovit ca 6timmar inatt, men det känns som att jag bara har sovit i 2timmar...
Imorse så skjutsade jag mamma till hennes jobb och sedan körde jag själv till busstationen och parkerade. Det kändes väldigt konstigt men samtidigt stort att jag fixade allt detta helt själv utan problem!
Nu när jag äntligen har körkortet så känner jag mig så fri <3 Bara vetskapen om att jag kan och får fara iväg själv dit jag vill och när jag vill, så länge det bara finns en bil hemma :) Jag har inte känt mig såhär fri på väldigt länge ska ni veta. Är så glad att jag kunde ta körkortet nu i sommar så att jag hinner köra mycket själv innan det blir snö och is på vägarna... :)
 
Ikväll har jag haft så tunga ögon så det finns inte... ändå har jag kämpat med att göra tack-kort som jag sedan körde ner och postade. Efter det så har jag tagt hand om stora vovve en stund för att han blev helt plötsligt så sällskapsjuk, så jag var med han ett tag <3 Efter det tog jag en skål med ostbollar och satte mig här vid datorn, och här sitter jag än och skriver för fulla muggar. Tänkte kolla på några YouTube-videos innan jag går och gör mig klar för sägen och sedan lägger mig :)
 
Detta har varit en mycket bra dag, som jag gärna gör om många fler gånger :) Det var så roligt att äntligen få träffa och krama min kompis som jag har längtat efter i en hel månad nu, haha! <3 Och dessutom få vara med och jobba i bussen igen och åka buss :) Jag trivs så bra i den miljön och jag tycker ju att det är så kul! :D
Jag känner mig hemma om jag får vara i en buss <3 och extra roligt blir det om jag får vara med och hjälpa chauffören med något :)
Då växer jag några centimeter till med ett leende på läpparna!
Nu ska jag kolla lite YouTube och sedan gå och sova :)
    God natt :) Zzzz