Oväntat besök
God kväll på er :)
Efter middagen så hoppade vi alla in i bilen och åkte till älven bara för att chilla och ta några nya bilder :) Det var folk där vi hade tänkt stanna, så vi stannade en bit före platsen som var upptagen redan. När vi hade kommit fram så gick vi ut ur bilen, kollade runt på platsen och sedan gick vi ner till älven. När jag hade kommit ner till vattnet och hunnit tagit fyra bilder så hörde jag någon som skrek  så jag tittade lite konstigt åt hållet som ljudet kom ifrån. En liten stund efter skriket så lät det precis som att några kom och sprang i vattnet för att det var så långt vatten, jag tnkte att det var några ungdomar som var ute och badade. Jag hann bli rädd eftersom att det lät så konstigt och jag såg ingen som kom... Så jag började gå upp till mamma och brorsan.
Efter en liten stund som kom det två stora kamphundar upp ur älven och sprang rakt mot oss och skällde med deras mörka röster. Dom var hur glada som helst :) men det var lite otäckt när dom bara dök upp sådär från ingenstans och springer rakt mot oss, och efter allt man har hört om just kamphundar så var det ännu mera obehagligt. Vi bestämde oss för att vända och gå sakta tillbaka till våran bil för att dom inte skulle göra något med oss. Hundarna sprang några vänder runt oss och sedan for dom tillbaka till sina ägare.
Ägarna ropade bara en gång på dom och inget mer.... Jag tror inte att ägarna visste att det var fler folk efter den lilla skogsbilvägen för att jag tror inte att dom hann se våran bil. Vi tänkte köra till dom, men när vi såg att det var en bil där så vände vi en bit ifrån dom. Om dom hade vetat att vi var där så hade dom nog ropat fler gånger på hundarna :)
Hundarna gjorde inte oss något och dom såg glada ut, men ibland är det otäckt att få oväntat besök på det sättet. Från början så hörde jag bara ett skrik, några som sprang i vattnet och sedan dök det helt plötsligt upp två kraftiga kamphundar ca 20meter ifrån oss...
Man blir lite skakis efter en sådan händelse.
Innan hundarna kom så trodde jag att det var folk längre in efter vägen som var ute och busade med varandra i vattnet och skrek för att det var kallt eller att dom ramlade, hade ingen aning om att det skulle komma två hundar till oss och skälla ut oss. 
Det är bara dessa bilder jag hann ta ikväll... :)
Jag hade tänkt ta många fler bilder, men då kom hundarna så vi valde att sätta oss i bilen och åka därifrån...
Det är bättre att ta det säkra före det osäkra!