I vattnet en stund
Pjuhu, så varmt det har varit idag :) Imorse när vi hade stigit upp så packade vi picknick korgen, tog på oss badkläderna och åkte till en sjö i närheten. När vi kom dit så var det två cyklister där, men dom for därifrån efter ca 5minuter och sedan var vi helt själva där, konstigt nog :) När det är sådana varma sommardagar så brukar det alltid vara massor med folk på den stranden, men inte idag :) Det var +19grader i vattnet på det grundaste... Vi lyckades inte doppa oss så vi gick bara omkring i vattnet. Även det var skönt.
Idag har det varit +26grader och sol ute, så man hade helst av allt velat ligga i vattnet hela dagen!
 
När vi hade varit i vattnet en stund så gick vi upp på land och satte oss på picknick filten och fikade. Vi hade med oss kakor, portello dricka och chips. Det är så gott med salt när det är varmt ute och då är chips perfekt :) Vi hann inte sitta många sekunder innan både stora och små brämsar hittade oss... Det är så irriterand när dom hela tiden ska flyga och surra runt huvudet.
Dom är som barn, när dom blir tysta så vet man att dom gör något dumt... och när det gäller brämsar så är det bara att slå ihjäl dom eller vifta bort dom när dom sätter sig. Jag hade önskat att det hade blåst när vi fikade så att vi hade sluppigt all ohyra...
Bortsett från det så var det mysigt att sitta på stranden, fika och gå omkring i vattnet :)
Och självklart tog jag med mig kameran för att kunna fota i detta fina väder :)
Blå himmel, vindstilla, varmt, sol och en fjäril som hälsade på :) 
Kan det bli bättre?!? <3
 
När vi kom hem så skjutsade jag ner mamma till jobbet, körde hem och fortsatte att chilla i soffan :) Jag gav hunden vatten som hade behövde, åt lite chips och sedan började jag ta lite nya och lite annorlunda bilder. Efter det gjorde jag en sen middag som blev hamburgare & mos, vi åt och sedan såg vi Allsång På Gränsen och efter det gick jag och duschade :) Nu ska jag äta lite kvällsfika och sedan sova.
Imorgon ringer klockan....
Detta har varit en ljuvlig dag på många olika sätt! <3