fotostaden.blogg.se

Fredag den trettonde
God morgon :)
Undra vad denna dag har att bjuda på. Helst av allt så skulle jag vilja stanna kvar i sängen och sova bort denna dag eftersom att idag är det fredag den trettonde... även kallad för otursdagen. 
Jag brukar inte gilla denna dag, så jag tänker alltid efter två gånger extra innan jag gör saker bara för att jag är så rädd för att något ska hända. 
Hittills har det aldrig hänt så farliga saker, men man vet ju aldrig.
Idag kanske det händer något tragiskt.. :(
 
För kanske fem år sedan när jag stod och väntade på taxin för att åka hem från skolan, så blev jag vittne till en trafikolycka... Det var en bil som körde in i sidan på en annan bil i en korsning. Det hände kanske ca 400meter ifrån mig. Det var inte bara jag som såg det, vi var några till som väntade på taxin.
Som tur var så kom ingen till skada, det blev bara lite lack och plåtskador på bilarna. Chaufförerna pratade med varandra och allt gick bra :)
Vi som väntade på taxin hörde bara en smäll och sedan såg vi två bilar som stod stilla i korsningen.. Då var det någon som kom på att det var ju inte så konstigt att det skulle bli en olycka just då eftersom att det var fredag den trettonde...
Efter den dagen gillar jag inte alls denna dag :(
Dagens planer:
*Starta en tvättmaskin
*Hänga tvätten
*Städa i mitt rum
*Förbereda blogginlägg
Jag hoppas att denna dag flyter på som den ska och att det inte händer något tokigt!
Vissa har otur denna dag och vissa har tur denna dag, så vi får väl se vilken grupp jag tillhör :)
    Nu är det dax att starta denna dag! :)