En tupplur är aldrig fel
Hallå på er :)
Kring klockan 11:00 imorse så satte vi oss i bilen och körde till min moster i hennes sommarstuga :) Efter att vi hade kört igenom fyra små byar och efter en lång, guppig och kurvig väg så kom vi äntligen fram till stugan :) Vi hann även köra fel två gånger innan vi hittade dit, men till vårat försvar så var det minst 10år sedan vi var dit sist så det är inte så konstigt att man inte minns vägen... :)
Väl framme så satte vi oss i skuggan på altanen och snackade samtidigt som vi viftade bort brämsarna som envisade sig att flyga runt oss... Några förlorade till och med livet bara för att dom retade oss :)
Vi fick gott fika & festis, och när vi hade fikat så gick vi ner till vattnet och satte oss på flotten en stund :) När barnen hade badat klart så gick vi upp till stugan igen, satte oss och prade en stund till och sedan åkte vi hem :) Moster skulle ändå fara bort så vi valde att fara hem så att hon fick packa ihop sina saker i lugn och ro.
 
När vi kom hem så var det +21grader i skuggan :) Jag var så hungrig när vi kom hem så jag satte mig och åt lite tacos som var kvar sedan igår, det var gott och jag blev mätt. Efter jag hade ätit så gick jag ut och satte mig i våran mysiga stol på altanen. Solen värmde mina ben och det var så skönt att sitta där och jag blev så trött, så efter en liten stund somnade jag i stolen och sov en stund.
En tupplur är aldrig fel :)
Det var så skönt att sova en stund och jag vaknade av att det blev kallt på benen och det började blåsa i mitt ansikte. Solen hade flyttat sig ännu mera och var på framsidan av huset.
 
När jag hade varit vaken en stund så var det familjens tur att äta middag och dom åt grillat kött & potatisgratäng. Jag valde att äta lite av det också bara för att hålla dom sällskap och jag passade även på att äta vattenmelon :) När vi hade ätit klart så gick jag ner till skogen, hämtade upp en vattentunna, ställde den på plats och sedan gick jag in i mitt rum och försökte ta några bilder som jag länge har velat ta, men det blev bara fjasko så jag gav upp. Jag ser bilderna framför mig och jag tänker på dom ofta :) Detta är nu andra gången jag försöker ta egna sådana bilder, men dom blir inte som jag har tänkt mig och det går inte alls bra... :(
 
Tillslut gav jag upp, tog en glass och gick ut och satte mig i gungan en stund till :) När glassen var slut så tog jag en liten promenad i trädgården och fotade lite växter och kottar  :)
Efter det så satte jag mig i bilen, körde ner och tankade och sedan satte sig mamma och brorsan fram för att han ville övningsköra. 
Nu har vi nyss kommit hem och allt gick bra :) Jag blev nervös några gånger, men det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra. 
 
Nu sitter jag här vid datorn och skriver till dig :) Ska hitta något att äta, komma på mer inlägg att skriva och sedan ska jag nog sitta här vid datorn i någon timme till och kolla på YouTube ett tag och kanske något program också. Vi får se vad jag hittar på :)
Denna dag har varit roligare än den igår. Idag gjorde jag mer saker och det hände äntligen något som jag kunde skriva om. Dagens inlägg blev ett vettigt och roligt inlägg, äntligen! :)
Dessa bilder tog jag på min mini promenad i trädgården ikväll:
Denna glass heter 88 :)
Så god, men man ska helst äta den ute för att den smälter fort och det blir kladdigt... :)
Fina rallarroser :)
Denna kotte hittade jag på marken :)
Det är nog en liten ekorre som har varit hungrig.
Har sett att det är en ekorre som hoppar mellan grenarna i våran semratall :)
En liten ögontröst :)
Min favorit blomma <3
Så liten och så söt!
 
Hoppas att just du som läser detta har haft en härlig dag :)
Min dag har varit som jag önskade <3 
Hoppas att det blir lika bra imorgon också.