En stor strand mitt i skogen
Så kul det var att åka buss idag och prata med chauffören, som jag har längtat! :D
När jag kom fram dit jag skulle så gick jag till mamma direkt och satt där en stund. Efter ett tag så blev jag uttråkad så jag, mamma och hennes kollega for till ett café, köpte glass och satte oss ute för att äta den. Det var gott med kall glass och sitta ute där det fläktade ordentligt :)
Idag har det varit strålande sol och +25grader ute.
 
När vi hade ätit upp glassen så var mamma och kollegan tvungna att gå tillbaka till jobbet, och då passade jag på att göra mina små ärenden som jag faktiskt var där för att göra :) Efter det så gick jag tillbaka till mamma och satt där i 3timmar till och sedan slutade hon för dagen :)
Vi körde hem, handlade, pantade mina flaskor och gjorde middag. När vi hade ätit klart så diskade vi bort och sedan tog vi med oss vovve och for till en mysig strand och gick runt där :)
 
Det är en jättefin och lång strand som är ca 3mil inne i skogen vid en älv <3 Vi har varit där några gånger förr bara familjen, men också med kusinerna och kompisar. 
Det är så mysigt där <3 
Det känns som att man är vid havet när vågorna kluckar och det är en så fin strand. Det finns många öar som man lätt kan gå mellan och man tar sig lätt till olika platser. 
Jag skulle lätt kunna ställa dit en husvagn och bo där i några dagar. 
Ett av mina absoluta favorit platser att vara på!
Eftersom att jag vet hur fint det är där så tog jag ju självklart med mig kameran och tog några fina och mysiga bilder! :) Jag far nästan aldrig iväg utan min kära kamera.
Tänk att denna fina plats finns mitt ute i skogen <3
Ser ni så fin den är?!?! :)
Jag är så glad att vi har hittat detta ställe och att vi har lov att vara där så mycket vi bara vill och kan.
Det var inte bara vi som hade varit där ikväll. Även sjöfåglar och renar har tagit sig en promenad på denna vackra och mysiga plats! <3
En stor, fin strand mitt i skogen :) Inte ofta det finns.
Förhoppningsvis så blir det fler besök där i sommar och kanske även ett dopp i vattnet :) 
Det är ganska grunt där, men kallt eftersom att det är en älv... :)
Detta blev en så ljuvlig kväll! <3 <3