En otursdag
Som sagt, idag var det fredag den trettonde och jag gillar inte alls denna dag...
Detta har varit en otursdag för mig precis som jag förstod att det skulle bli, tyvärr! Det som hände idag var att när jag vaknade så hade jag förlorat fyra följare på Instagram och när jag skulle hämta posten i kylan, öppnade kuvertet och såg att jag hade en skuld.. Därefter så satt jag i telefonkö i 25minuter och då var det 32stycken före mig och sedan råkade jag lägga på :( När jag ringde upp igen så var det 59stycken före mig och när jag hade väntat i 1timme, 4minuter och 12sekunder så blev det bara tyst i luren och tillslut bröts det... :( Jag tänkte bara Neeeeeeej, nu måste jag vänta ännu längre... Men då ringde det ett okänt nummer, jag svarade och det visade sig att det hade blivit något konstigt så kundservice hade inte hört mig och jag hade inte hört henne heller, men som tur var så hann hon se mitt nummer och ringde upp mig :) Så jag fick svar på mina frågor och nu är allt som det ska vara igen.
 
När sedan mamma kom hem med pizzan så åt vi den och när den var uppäten så skulle jag gå till farmor med några batterier. Jag tog på mig mina foppaskor, går ut på baksidan och då hände det som inte fick hända - Jag trampade i ett hål och föll pladask ner på marken och fick ont i handleden, foten, höften och fick ett skrapsår på knät.... :( Som tur var så höll byxorna och såret blev inte så stort och det började inte blöda.
Efter det så har jag suttit i flera timmar vid matbordet och skrivit ner en massa saker i en bok :) Så nu har jag väldigt ont i nacken och det strålar upp i huvudet....
Tur att fredag den trettonde är slut för denna gång och att jag nu slipper vara rädd på samma sätt för att det ska hända något tokigt.
 
Jag hade gärna suttit uppe ett tag till :)
Men jag har så ont i nacken så att jag måste gå och lägga mig nu...
    God natt! :) Zzzz