Blickar framåt
Vi har nu passerat midsommar för några veckor sedan och vi går nu mot mörkare tider igen...... :( 
Jag får lite höstkänsla när det blir lite mörkare ute på kvällarna och nätterna, speciellt när det har regnat och varit mulet hela dagen så blir det extra mörkt ute. Igår var det dock soligt och fint så då var det inte lika mörkt på natten :) men det är ändå mörkare på nätterna nu än vad det var före midsommar.
 
Vid det här laget så brukar jag känna mig stressad över att sommaren snart är slut och skolan börjar om.. men nu känner jag mig för allra första gången lugn :) Jag har ingen aning om hur hösten och framtiden blir, men en sak vet jag och det är att jag INTE ska fara tillbaka till skolan igen till hösten och det är en väldigt stor lättnad och det är så otroligt skönt :) Jag känner mig klar med skolan och vill nu byta kapitel i mtt liv och göra något helt annat. Jag vill inte tillbaka till skolan igen!
Skoltiden var väldigt tuff för mig och jag vill inte utsätta mig för det igen.
Nu vill jag ut i landet och världen och se mig omkring :) Jobba och göra det jag vill. 
 
Trots att jag inte vet hur det blir till hösten så är jag ändå lugn och känner ingen stress alls. Såklart att jag vill hitta något att göra till hösten och framåt, men jag vet inte vad och jag har inte hitta något heller.. :)
För allra första gången så känner jag mig inte stressad, rädd, gråtfärdig och osäker för att det snart är skola igen. När skolorna startar igen så kan jag sitta hemma och bara njuta över att skoltiden är över för mig :)
Den känsla.... den känslan är helt underbar och så befriande! :D <3
Nu lägger jag skolåren bakom mig och blickar framåt mot nya, spännande äventyr!