fotostaden.blogg.se

Bläddra på google
Dom flesta jag följer på Instagram följer jag för att det är fina bilder och för att det är där jag hittar inspirationen :) Jag har haft Instagram i lite mer än ett år nu och jag letar fortfarande efter min egna stil och tema. Jag har testa några stycken nu, men det känns inte rätt. Jag vill hitta en stil som känns rätt och gör så att jag vill fortsätta :) Varje dag bläddrar jag runt på både Instagram och google för att få några idéer om hur jag ska göra eftersom att jag fortfarande inte vet hur jag ska göra och hur mitt flöde ska se ut. Jag har fösrtått för länge sedan att man ska ha ett visst färgtema på sina bilder och det temat har inte jag hittat. 
Jag vill hitta ett tema som känns rätt från första stund och som jag kan följa hela året oavsett färger ute :)
 
Inatt när jag satt och bläddrade runt på google för att hitta en sida som kunde ge mig idéer, så hittade jag två konton som jag gillade och som jag började följa :) Jag fick även en liten idé på hur jag ska ha mitt flöde, så imorgon ska jag testa börja ta bilder och se hur det blir. Blir jag nöjd och det känns rätt så kommer jag att testa lägga ut en sådan bild på Instagram :) och blir det inte alls som jag har tänkt så lägger jag inte ut den och fortsätter istället att tänka på vad jag ska hitta på. Jag måste göra det lätt för mig och det ska kännas rätt från första stund för att jag ska vilja fortsätta med det och vilja visa det :)
Jag vill inte visa bilder som inte jag är nöjd med. 
Det ska bli spännande att testa göra något nytt :)
Jag hoppas att det blir som jag vill.
Då kanske min dröm går i uppfyllelse <3
Varje natt innan jag ska sova så ligger jag alltid och kollar på Instagram en stund för att få inspiration och idéer till olika saker. Natten till idag var inget undantag :)
Jag gillar att kolla runt och se hur andras flöden ser ut och vad dom lägger ut för bilder. 
Instagram är till för att vi ska kunna inspirera varandra och få hjälp om det behövs :)
Jag älskar att ta kort och änvänder därför Instagram för att få visa bilderna jag tar och se vad folk tycker om dom :) Jag blir glad för varje liten kommentar och likes!