Bara några timmar
Hallå :)
Precis just nu i skrivande stund så är klockan 15:10 och jag steg upp för snart 1timme sedan. Jag sitter nu och äter lite frukost samtidigt som jag lyssnar på Magnus Carlssons nya låt Slow Motion som är tokbra <3 Den släpptes idag och den går redan varm i mina högtalare! :D Alla som kollade på Allsång På Skansen tisdag förra veckan fick höra denna underbara låt för första gången bara några timmar efter att den blev klar! Dock släpptes den inte förrän idag, vilket betyder att man har inte kunnat lyssna på den tidigare. Jag är så glad att jag kollade på Allsång På Skansen just den dagen så att jag fick vara bland dom första som fick höra låten <3 
 
Jag har väldigt svårt att gå och lägga mig i bra tid när jag är ledig. Så imorse la jag bort mobilen 04:04 för att krypa ihop och sova... :) Dett var väldigt dimmigt ute, +17grader, kvavt och fuktigt. Hunden var fuktig och himmlen var mörk. Jag hade tänkt gå ut på lägdan bredvid och ta kort på dimman, men jag vågade inte eftersom att jag vet att den är en stor älg här någonstans. Eftersom att det var halv mörkt ute och dimma på det så blev det ganska svårt att se omgivningen, och jag vill gärna se klart så att jag kan se djuren runtomkring så att jag ser vars dom går. En arg älg är inget att leka med! Så därför vågade jag inte gå ut på lägdan tidigt imorse...
 
När jag gick och la mig så var det luft tomt i mitt rum trots att både dörren och fönstret var öppet.. Det blir jobbigt att andas då eftersom att det inte är luft i rummet och det är så kvavt ute. Det är kanske just därför man somnar så snabbt, haha! Jag har ändå sovit ganska gott och jag vaknade kring 12:45 av att någon granne stod och hammrade, då gick det inte somna om och jag kände hur irritationen bubblade inom mig... grr!
Tillslut så slutade den och jag kunde ligga kvar i sängen och bara mysa :)
När jag sedan steg upp efter någon timme så märkte jag att det är ju +28,8grader i skuggan och solen skiner :) Så då kryp jag in i garderoben och tog fram min korta playsuit bara för att inte smälta bort i värmen :)
 
I några dagar nu så har det varit blåsigt, mulet, det har åskat, blixtrat och regnat.. men trots det så har det hela tiden varit mellan +23grader och +25grader ut :) och väldigt kvavt.
Så nu när det blev ännu varmare och solen skiner så blev man ju faktiskt väldigt glad <3 Då kanske det inte är lika kvavt ikväll som det har varit i några dagar nu och då kanske det åtminstone är lite luft i mitt rum. 
Just nu sitter jag här och är både glad, svettig, mätt, hjärtat slår glädjevolter efter en kommentar som jag nyss fick på Instagram och jag lyssnar även på Magnus låt! :D
Snart ska jag ställa mig upp och gå och starta en tvättmaskin med massa handdukar i, och sedan hänga upp dom på tork :) Det börjar även vara dax att laga middag men jag är inte alls hungrig än, så den får nog vänta. 
 
Tio fakta om mig
God kväll kompisar :)
Det känns som att jag har skrivit typ samma saker dom senaste veckorna... Så därför tänkte jag bryta det mönstret nu genom att skriva något nytt nu ikväll :)
Jag har svårt att hitta på saker på dagarna  och det är ingen i min närhet som vill vara med mig... och det leder till att jag bara är hemma varje dag och gör inget speciellt. Så därför har jag inte så många roliga saker att berätta här. Men nu ikväll så var jag faktiskt inne på en annans blogg och kollade en stund, och den personen hade gjort ett inlägg om sig själv :) Då tänkte jag att det kan ju faktiskt jag också göra och till det behöver jag ingen inspiration till för att kunna göra.
Så här kommer det tio fakta om mig:
 
1. Jag är en perso som tänker, drömmer och fantiserar väldigt mycket <3 Det händer att jag tänker på annat när jag är med folk och det gör att jag inte hör vissa saker som dom säger.
 
2. När jag aldrig får svar av folk på sms så får jag en känsla av att dom är sura på mig och att jag har gjort något fel.. och det leder till att jag blir ledsen och går och tänker på det väldigt mycket :(
 
3. Jag längtar enormt mycket efter en pojkvän <3 Jag blir så ledsen och stressad när folk säger att jag ska vänta i några år till och när jag ser andra som har en partner... 
Jag är i den åldern där man börjar spana efter killar/tjejer och tycker att det är svinjobbigt att jag är ensam. 
 
4. Jag älskar musik, kläder, inredning och att vara ute och resa :) Jag gillar att exprimenera med olika färger och stilar både på inredning och kläder. Jag lyssnar typ jämt på musik och jag finner glädjen i den. Att få resa och upptäcka nya magiska platser har jag alltid tyckt varit spännande :)
 
5. Jag tycker att det är så roligt att åka buss :) är så glad att jag har funnit en vän som kör buss och att jag har fått en pappa som också kör buss, det är det som har gjort att jag tycker så mycket om att åka eftersom att jag har fått följa med dom så många gånger :D
Tycker att det var extra kul att åka till Kiruna för att vi spenderade väldigt många timmar i en buss!
Jag känner mig både trygg och hemma i bussen.
 
6. Jag är mer än redo för man och barn :) Jag längtar efter att få ha två ringar på vänstra ringfingret! <3 Och skulle jag bli gravid nu så skulle jag absolut behålla barnet, utan tvekan! <3 För vem vet, det kanske är min ända chans till att få bli mamma.
 
7. Jag är 1,65cm lång och är brunett :) Ska fylla 20år nu i höst! Folk tror oftast att jag är mycket yngre än vad jag är bara för att jag är så kort... 
 
8. Vi har en vovve och har haft sex kaniner :) Trots det så är jag väldigt allergiskt mot pälsdjur och pollen... Våra djur går bra, konstigt nog :) men andras djur funkar inte... Katter är värst! :( Jag måste äta minst två allergitabletter innan vi åker till släkten för att jag ens ska kunna vara där en liten stund.
 
9. Jag är väldigt kräsen när det kommer till mat. Jag äter inte vad som helst och har väldigt svårt för att smaka något nytt. Jag håller mig helst till det jag vet att jag tycker är gott.. :) Att äta något kallt som egentligen ska vara varmt så som korv, där är det tvärstopp! Det går inte, magen vänder sig ut-och-in. 
 
10. Jag älskar att vara ute i naturen och fota <3 Jag kan stå på samma ställe i flera timmar och ta kort. Jag kan inte säga exakt vad det är som gör att jag tycker att det är så kul att fota, men jag tror att det är för att man få skapa egna saker och för att man får ut något som man kan spara och minnas livet ut :)
En solnedgång av guld <3
Jag tycker att det är så mysigt att sitta på bryggan vid vattnet och kolla på solnedgången när det är ljummet ute och det är alldeles vindstilla och tyst :)
Helst av allt skulle jag vilja sitta där med någon som jag har starka känslor för och den har starka känslor för mig! Jag längtar efter HAN <3
Denna bild är tagen för någon dag sedan när vi var och tog en skönt kvällsdopp :)
    God natt! :) Zzzz
 
Aktiv på natten
God morgon :)
Idag blir det nog att fixa lite saker ute på gården så att det ser lite snyggare ut där. Det finns en risk att gräset blir brunt om vi klipper av det eftersom att det är så torrt... men samtidigt så vill man ju inte ha långt gräs på gräsmattan heller. Just nu är det uppehåll, men det ska tydligen regna och åska idag så vi får se vad vi hittar på.
Jag mår fortfarande inte så bra, så jag kanske ska sätta mig i något hörn och stänga in mig i min lilla bubbla, lyssna på musik  och försöka tänka på något trevligt <3 Sedan kanske det händer att jag startar en live-sändning :)
Jag tog mig faktiskt i säng lite tidigare i natt än vad jag har gjort dom senaste nätterna. Även om det bara blev 1timme tidigare så är det ju bra. Måste försöka gå och lägga mig lite tidigare nu så att jag vaknar tidigare på morgon och är trött på kvällen. För att vi har nämligen fullt upp denna vecka och då vill jag ju vara pigg på dagarna :) Jag är en nattuggla och är som mest aktiv på natten, så det är svårt att gå och lägga sig i bra tid, men jag försöker ialla fall så gott jag kan. Om än det bara är 1timme tidigare så är det ju ändå ett steg på vägen :)
 
Dom ända planerna vi har för idag är som sagt att fixa till ute på gården och jag ska kanske sända live på Instagram en stund :) När det är gjort så får vi se vad mer vi gör, vad det är för väder och hur kvavt det är ute.
Jag ska försöka äta mer idag än vad jag gjorde igår, så att jag slipper bli yr så fort jag ställer mig upp..
Nu ska jag äta lite frukost :)
Och ta på mig några andra kläder än pyjamasen.
    Ha en fin dag oavsett väder! :)