Träffa han igen
Innan jag berättar vad som hände idag så ber jag er att ta reda på fakta innan ni kommenterar något eller sprider falska rykten! Det är så tråkigt att man som tjej aldrig får prata om killar/män utan att folk ska tro att man är intresserad av dom. Bara för att man tycker bra om en människa så behöver det inte betyda något mer.
 
Idag har jag gått på stan och haft hur tråkigt som helst... Vi skulle sluta 10:30 eftersom att arbetsförmedlingen skulle komma och prata med oss. Dom blev klara mycket tidigare än planerat, vilket gjorde så att jag missade bussen med 3minuter :'( Så jag har gått och väntat i 4timmar utan sällskap. Tänkte köpa ett par byxor, men dom fanns inte i min storlek. Det ända jag köpte idag var ett par nya trosor och lunch. 
Satt inne på en restaurang i 1timme och 40minuter och hann lyssna på två poddavsnitt. När jag var klar så gick jag och fortsatte leta byxor, men jag hittade inga... Så när klockan var ca 13:45 så blev jag less och gick jag till busstationen och väntade på bussen :) 
 
När jag stod och väntade så stod jag och tittade mot godset för att se vem som körde, men hade svårt att se för att godset är en bit bort. Jag visste vem det skulle vara, men det var någon annan och därför visste jag inte vem. Såg bussen när den rullade in i stan och då såg jag att det inte var odinarie chaufför, men jag såg inte vem som var vikarie. Jag stod och grubblade, men kunde inte avgöra eller gissa på vem det var.
 
När bussen väl körde fram till hållplatsen och jag var först in i bussen så kände jag ingen människan :) Medans han startade biljettmaskinen så stod jag och tittade på han för att komma på vem det var och för att vara säker på att jag hade rädd, vilket jag hade! :) Tillslut kunde jag betala oh sedan sätta mig. När folket bakom mig hade kommit in så satt jag och chauffören och pratade en stund innan vi hade avgång. Det var trevligt!
 
Det är två år sedan han körde sist pga en olycka för några år sedan. Jag har tänkt på han lite då och då, så det var kul att träffa han igen! :D Han kände igen mig trots att det var ett tag sedan vi sågs sist. 
Jag gillar han för att han kör lugnt & försiktigt, är snäll, trevlig, lyssnar när man pratar med han och han är en av dom få chaufförerna som jag kan skämta med och han skämtar tillbaka. Han tar skämten på rätt sätt och det är lätt att skratta åt dom.
Det har jag saknat :)
 
Dom sista 3milen så var det bara jag och han i bussen, vilket gjorde att jag struntade i att trycka på STOPP. Han visste ändå vars jag skulle av och han hade ändå ingen som skulle vidare med någon annan buss.
Innan jag klev av så sa jag att det var kul att se han och han sa detsamma! :)
 
Det blev ett bra avslut på en lång, tråkig och ensam dag. Det var nog meningen att jag skulle missa bussen med 3minuter, för att hade jag hunnit med den tidigare bussen så hade jag aldrig fått träffa han :) Det kändes bra att åka hem och jag var så avslappnad (som alltid när jag åker buss). Jag känner mig trygg och hemma i bussen :)
Dagens lunch :)
 
Om ni har några frågor om detta inlägg så skriv en kommentar eller skicka ett meddelande till mig på Instagram @fotostaden Och känner du mig privat så går det att höra av sig på sms också. 
Det är bättre att ni tar reda på fakta så att ni inte går runt och tro något som inte alls är sant!