Kycklingsås med pennePasta
Detta är nu andra maten som jag blir sugen på fast än jag aldrig har ätit den förr :) Några veckor innan julafton så blev jag så sugen på kyckling och makaroner... :) Låter kanske märkligt, men jag blev det.
Så en dag bestämde jag mig för att göra en egen maträtt till middag och jag valde att kalla den för Kycklingsås med PennePasta, så det fick det bli :) Det blev penne istället för makaroner för att penne kändes mer lyxigt. 
När det var klart så serverade jag det och tänka sig, det blev gott :D Så gott att jag valde att äta det dagen före jualfton när dom andra åt blöta :) 
Detta kommer vi att göra oftare och det gick fort dessutom!
 
DU BEHÖVER:
Penne Pasta
5 grillade kycklingklubbor (mer eller mindre beroende på hur många ni är i familjen)
Grädde (vanlig vispgrädde, funkar säkert med matgrädde också)
Kyckling krydda
Salt
 
GÖR SÅHÄR:
Koka pastan. Medans den kokar så delar du kycklingen i små bitar och sedan steker dom. När det är klart så kryddar du med kyckling kryddan & saltet.
När pastan är klar så häller du bort vattnet och häller ner kycklingen i samma panna som pastan. När du har gjort det så häller du dit grädden, hur mycket du ska ha beror på hur krämig du vill ha maten. När du har hällt ihop allt så rör du om och låter stå och puttra i ca 1-3minuter.
KLART! Dax att servera :)
Mmmmmmums!! <3
Det ser inte så gott ut, jag vet... men det är betydligt mycket godare än vad det ser ut att vara :) I detta fall så är de inte utseendet som räknas, det är smaken. 
Du som är intresserad av att smaka något nytt borde verkligen testa detta :) Gott, snabbt & enkelt!
Man kan säkert ha en god sallad till om man vill, men det går lika bra att äta den som den är :)
 
     Smaklig måltid!