Himlen brann
I tisdags när jag var ledig så låg jag i sängen till ungefär 13:00 och sedan steg jag upp. Det var så skönt att få sova länge för att natten mellan söndag och måndag så sov jag bara i 5timmar och jag var vaken i 15timmar... snacka om att jag var trött, Zzzz! 
I tisdags när jag hade klivit upp så gjorde jag lite saker med hundarna, satt med mobilen och framför datorn. När klockan var ca 14:10 så klädde jag på mig, tog med kameran & hunden och gick ut. Vi gick på skoterspåret, över storvägen och fortsatte efter skoterspåret. När vi kom ut ur skogen så var det en så fin solnedgång <3 Himlen brann verkligen och jag fick så fina bilder! Jag kunde inte sluta titta på himlen. Saken blev ju inte sämre för att jag kom ut ur skogen och ut på öppen mark. Där syntes himlen så bra och det kändes som att jag blev orange i ansiktet för att solnedgången lyste så mycket :)
Tänk att stå uppe på detta berg i solnedgången :D Oh My God så vackert det hade varit! Vilken upplevelse det hade varit också! Jag vill så gärna fara till något ställe där det är massa berg runtomkring och kunna ta kort på naturen där och på utsikten. <3
Naturen + Solnedgången = Helt magiskt vackert! <3 <3 
Det är det här som gör att jag trivs så otroligt bra på landet och ute i skogen. Bara den friska luften och alla dofter gör mig knäsvag!