Ett bra avslut
Denna tråkiga dag fick ändå ett bra avslut :) Om ni följer mig på Instagram @fotostaden så vet ni redan vad som hände tidigt imorse... Det var ingen rolig nyhet vill jag lova er :(
Trots allt så avslutas min dag på ett bra sätt. Jag och mamma myste ner oss i soffan, åt godis och kollade på YouTube :) Efter ca 2timmar så var jag själv i soffan och då fastnade jag framför programet Cockpit och jag tycker faktiskt att det var bra. Skulle kanske kunna vara en serie för mig att följa. Jag är ingen TV-människa, men vissa program fångar mitt intresse :)
 
Idag har jag mest suttit och stirrat i på datorn och i mobilen, har även gått runt och runt. Jag har varit så uttråkad, inte kommit på något att göra och när man dessutom fick det tråkiga beskedet så blev det ju inte bättre, man tänker ofta på den familjen och man undrar hur det ser ut därborta just nu. Försöker sätta mig in i deras situation och tänka hur det är för dom nu, men det är svårt - mycket svårt!
Vi avslutade dagen med detta goda :) 
 
Vet inte vad mer jag ska berätta, har inga idéer... Skulle kunna berätta mer om det som hände, men det känns inte bra att göra det. Med respekt mot dom inblandade så väljer jag att inte skriva mer. Jag hoppas att ni förstår det.
Det är tragiskt det som har hänt och jag vill inte gå in på detalj, det känns inte bra. Alla klarade sig och ingen skadades, det är det viktigaste!
 
Ta hand om er och era nära & kära <3 Livet kan vända och det kan gå fort!