Plågeri
Nu har jag haft praktik i tre dagar och  jag trivs inte alls... Jag vill inte vara i frukostbufféen oh i lunchbuffén, jag har varit i olika restauranger sedan 2014 och jag vet hur allt går till. Jag är spyless, vill inte mer och vill hem, blääh! 
Där jag är nu så känner jag mig bortglömd, liten, rädd, orolig, fånig, okunnig och som en härmapa :( Så fort jag inte har något att göra så står jag bara och tittar på vad dom andra gör och ibland följer jag efter dom, det känns inte bra. Vill helst bara krypa ur skinnet och springa därifrån gråtandes...
 
Jag brukar gilla praktik och tycker att det är det roligaste med skolan, men nu känner jag att jag helst hade velat vara på skolan eller att jag hade haft ett jobb inom alkoholservering bara för att få slippa praktiken. Jag har en klump i magen varje dag jag kommer till "jobbet" och tills jag får sluta. Jag vill inte vara kvar!!!
Dessutom så jobbar två av mina värsta fiender där och det gör mig bara ännu mera osäker och rädd. Direkt jag såg dom så tänkte jag "åh nej, är dom här... jag vill inte ha praktik här, jag vill byta nu!"  Det är ingen som pratar med mig, jag får hela tiden fråga vad jag ska göra och vissa måste jag dra ut orden ur. 
 
Jag har bara praktiserat i tre dagar och jag är redan less. Hur ska detta gå nu när jag har fyra veckor och två dagar kvar innan det är över...
Jag har dessutom så fruktansvärt ont i mina hälar och det hjälper inte att ha en extra sula i skorna, jag får ändå lika ont. Jag är inte gjord för att stå och gå i 8timmar i sträck :( 
Min handledare sa när jag var där med kontraktet att dom har så god stämmning där, men det har jag inte alls märkt av. Folket pratar knappt med varandra och det är jättesvårt att kommuniera med vissa och med vissa vill jag inte ens prata med. Så illa är det!
 
Jag hade hoppats på att få kunna prata & skratta med dom jag jobbar med, och även kunna klara mig själv. Men nä, det hoppet fick jag släcka väldigt fort och jag får varje dag bita i ett extremt surt äpple bara för att klockans visare ska röra sig framåt och inte stå stilla. Detta är plågeri...!
Den ända gången som jag trivdes att jobba i en restaurang var år 2014 när jag var på arenan en gång i vecka :) Där behövde jag väldigt sällan vara i köket. Det jag fick göra var att stå i kassan, torka bord, ta bort tallrikarna, besticken och glasen från borden, fylla på bestick & servetter och ta ut ren disk :) Personalen som jag jobbade med då var trevliga, glada, hjälpsamma och pratglada! Vi kunde stå och prata, skämta & skratta mellan varven. Jag trivdes som fisken i vattnet <3 
Jag saknar att jobba där, men tyvärr så har alla snälla slutat... och då vill jag absolut inte vara där!
 
 
Kalender
Jag skriver in nästa allt i min mobil, men nu på senaste tiden när jag har velat gå tillbaka några veckorr och se vad som har hänt så är det borta... När ett viss antal veckor har gått så försvinner det jag  själv har skrivit in. Jättekonstigt och det har aldrg hänt förr. Så för att jag ska kunna gå tillbaka och titta så har jag skaffat mig en riktig kalender. En kalender i form av en bok, så nu skriver jag in allt viktigt i både mobilen och i kalendern bara för att få ha kvar mina anteckningar :)
 
Även innan detta börade hända så tänkte jag flera gånger skaffa en kalenderbok bara för att det känns så proffsigt att ha en och för att jag tycker att det är kul att skriva :)
Såhär ser den ut :) Den är så fin och jag är så nöjd!
Nu slipper jag oroa mig för att viktiga saker ska försvinna. Det är så enkelt att bara plocka fram den och sätta sig och skriva upp det man måste komma ihåg. Om man är en skrivartok som jag så är detta extra kul, haha!
D-vitaminer
Under dessa månader när det är mörkt i stort sett dygnet runt så är man så trött på dagarna och det är svårt att ta sig upp på morgon.
En dag bestämde jag mig för att ta tag i detta själv, jag gick nämligen in på apoteket på lunchrasten och köpte en burk med D-vitaminer. Jag har nu ätit dom ett tag och jag skulle säg att jag är piggare, det är lite lättare att ta sig upp på morgonen för mig :) Vet inte om det har något med tabletterna att göra eller om det har med tiden att göra, jag vet inte. Jag ska ialla fall fortsätta att äta dessa tabletter tills burken är slut och sedan får vi se om jag fortsätter eller inte. 
Jag var lite sent ute med att köpa dom, jag köpte dom i januari men skulle nog ha köpt dom i november istället när det var som mörkast ute, eftersom att vi går mot ljusare tider nu... :) Men fortfarande så är det mörkt ute på morgon när man far till skolan och även efter 16:30 på afton när man kommer hem, så än är det inte försent. 
Just dessa tabletter är tuggtabletter och smakar jordgubb :) Dom går också att svälja hela med hjälp av vatten och det är på det sättet som jag sväljer dom, jag använder vatten!
Jag kommer att äta dessa tills dom är slut :)