Söndag för mig
God morgon :)
Eftersom att jag jobbade i lördags så är det söndag för mig idag och det känns så skönt. Det blir lite omvänt när man jobbar kväll tisdag-lördag, men på något sätt så är det skönt att få vara ledig på dagarna och hinna vara ute om det är fint väder, men samtidigt så är det jobbigt att måsta ställa klockan för att hinna göra det man ska göra, och dessutom en lördag, blääh så jobbig det är att klockan ringer lördagmorgon... men snart är praktiken slut och jag får sova lördag och söndag :)
 
Det känns tråkigt att praktiken snart är slut för att jag trivs så otroligt bra på stadshotellet och jag har verkligen hittat rätt ställe och fått rätt människor runtomkring mig <3 Det känns toppen nu!
Att jobba kväll är bra för mig för att jag är en kvällsmänniska och är som piggas på kvällen och natten :) Men nu när jag jobbar lördag så känner jag mig som en död råtta när jag väl kommer hem och får vara ledig, haha! :) Jag är så trött och skulle lätt kunna somna nu om jag la mig ner. 
 
Dagen planer är:
1. Vila och ta det lugnt så att kroppen inte går sönder... känner mig så svag sen i fredags när jag hade så ont i ryggen. Jag ska bara vila och ta hand om kroppen <3
2. Duscha. Tänkte duscha ikväll för att det var ett tag sedan jag gjorde det sist och jag vill vara fräcsh när jag ska vara bland massa folk.
3. Packa. Ska försöka packa så lite saker som möljligt och så bra som möjligt för att imorgon åker jag bort igen för att kunna praktisera sista veckan. Dessa två senaste veckor så har jag haft så fruktansvärt tung ryggsäck och den är inte rolig att bära på... så denna gång ska jag bara ta med mig det jag verkligen behöver under veckan och inget annat! Vill slippa plågas i onödan.
    Ha en fin dag och jobba lugnt! :)