Sista veckan
Tjohoo, då kör vi sista veckan på praktiken :) Det känns skönt men samtidigt tråkigt med tanke på hur bra jag trivs där :) Det ska bli skönt att få sova i sin egna säng sedan i slutet av veckan och flera veckor framåt. Som ni vet så har ju jag värk i kroppen och min säng är min räddare, den är varken för hård eller för mjuk och det är så en säng ska vara för att jag ska slippa värken i kroppen när jag ska sova.
Sängen som jag sover i nu under praktiken är lite för hård för mig... försöker hålla ut nu för att det är bara fyra nätter kvar och det borde jag klara av. Jag har ju redan klarat två veckor. 
 
På mitt andra ställe trivdes jag inte alls på fför att dom var så sura och otrevliga där och jag fick bara plocka diskt och torka bord där. Det känndes bara jobbigt att fara tid och jag kollade på klockan hela tiden för att jag ville bara få sluta och då därifrån. Jag fick sluta både en halv timme tidigare nåon dag och en kvart tidigare någon dag. Jag ville bara däifrån, slippa tjurskallarna!
 
Stället jag är på nu trivs jag jättebra på och jag får göra allt som jag ska göra :) Personalen är jättetrevliga, snälla, hjälpsamma, förklarar bra och dom är förstående. Det känns inte alls jobbigt att fara dit och tiden går jättefort när jag är där och det är för att jag har folk att prata med, skratta med och jag får göra saker, göra det jag är där för att göra.
En dag tittade jag på klockan och såg att det hade gått fyra timmar redan, trodde att det bara hade gått typ två timmar. Det måste ju vara ett tecken på att man har kul och har något att göra hela tiden :)
Under dessa fem veckor så har jag hunnit praktiserat på tre olika ställen...
Jag har bara trivts på första och sista stället :) men jag har trivts som fisken i vattnet på sista stället, alltså på stället som jag är på nu <3 Bästa personalen är där!