Praktiken rolig igen
Nu har jag jobbat mina tre första dagar på ett stadshotell och jag trivs bra där. Mycket snällare, trevligare och mer förstående personal på detta ställe än på mina två första ställen. Ångrar lite att jag inte kom på detta ställe tidigare för att då hade jag kunnat mer vid det här laget :) men, men, jag ville ju vara på hemmaplan och sen blev det såhär... finns inget man kan göra åt saken.
 
Jag har fått göra mer saker dessa tre dagar än vad jag har fått göra dom första tre veckorna... :)
Jag berättade för min handledare igår vad jag hade gjort under kvällen och hon tyckte att det var jättebra och att det skulle bli bra betyg ifrån dom, så det känns ju kul att få veta det :) Dom ser dessutom att jag vill lära mig för att så fort dom gör något vid baren så går jag alltid dit och kollar, och frågar om det är något som jag inte förstår!
Nu är praktiken rolig igen! :D
 
Just nu så känns det som att jag kommer att bli godkänd i kursen, ialla fall från praktikplatsen! Dom ser hur jag jobbar, att jag jobbar och att jag sällan står bakom baren och hänger. Jag försöker så gott jag kan att hänga mer och hela tiden hitta saker att göra :)
Jag har också berättat för dom om min värk i kroppen och dom förstår precis hur det är för att dom har också daglig värk, och det underlättar ju massor för mig eftersom att dom har mer förståelse för om jag skulle gå iväg och sätta mig en stund. 
Många runtomkring mig förstår oftast inte hur pass ont jag har och förstår då inte varför jag vill sätta mig och vila en stund eller varför jag inte klarar av att bära så tunga saker, men det gör dom jag jobbar med nu och det är riktigt skönt!
Nu ska jag fortsätta att vila och njuta av en lugn helg hemma <3