Praktiken är avbruten
Idag så jobbade jag min sista dag på hotellet och jag fick veta att praktiken är avbruten... Eftersom att jag inte klarar av pressen som blir på kvällen med alkoholserveringen så kan jag inte vara kvar, fast jag gärna hade stannat. 
Så idag lämnade jag denna praktik med sorg och gick till mammas jobb, där ringde jag till en bar 12mil bort och fick en paxad plats tills jag vet hur kommande veckor blir. Det känns surt att det blev såhär och jag är besviken på mig själv att jag inte kan mer... :( 
Det känns konstigt och fel att jag fick detta besked på sms att detta var min sista dag och att jag inte får vara kvar. Jag vill bo hemma!!!!
Ska jag vara på det nya stället så m¨se jag bo borta på veckorna ller helgerna beroende på vilka tider jag får... vill bo hemma och inte borta. 
 
Det är väl rätt åt mig att bo borta på veckorna och byta praktikplats när man är så fruktansvrt dålig på engelska som jag är.... :( Alla ska väl ha något straff när dom inte fixar "uppdraget". 
Ledsen :( och besviken på mig själv. Jag hade verkligen sett framemot denna praktik och att få vara hemma på heltid och åka med skolbussen.
Nu blev det ju inte alls så... Det goda varade bara i nio dagar.