Hej snygging
På min praktikplats så är det åtta personer totalt som jobbar. Av dom åtta så är det bara tre stycken som går prata med och som är snälla & trevliga. Det är Julia och dom två kockarna :) Kockarna frågar alltid hur det går, om jag är hungrig och dom kan komma och ställa frågor till mig som dom sedan står kvar och lyssnar på svaren :) Dom säger till och med tack för idag, ta hand om dig och ha det bäst! Och det känns kul att få höra dom orden och då känner man sig dessutom sedd :) 
 
Ikväll när jag tog en liten rast för att vila min onda kropp och för att slippa göra saker en stund som kom faktiskt en av kockarna till mig och sa "hej snygging, vill du har något att äta?" jag tackade nej för att jag ville inte sitta i deras omklädningsrum och äta igen, och dessutom så var det bara ca 20minuter kvar innan jag skulle sluta :) Efter en stund så kom den andra kocken in ch frågade om jag ville äta och då tackade jag också nej.
Men det är ändå kul att bli kallad snygging :) han som sa det är bara några få år äldre än mig och ser inte så dum ut heller ;) Det är så kul när dom kommer fram till en och visar att dom faktiskt ser mig och att dom uppskattar att jag är där. Om jag fick välja så skulle jag hellre jobba med kockarna + Julia, dom andra kan man skita i, hehe!
Önskar att jag fick jobba med Julia hela tiden. Hon jobbar ialla fall imorgon också och det känns ju skönt :)
Hoppas att det är mindre folk imorgon, tror dock att det kommer vara lika mycket, men hoppas kan man ju alltid göra :)