Hade vi varit poliser
Som ni alla borde veta vid det här laget så är det nu förbjudet att köra och hålla i mobilen samtidigt. Den 1februari blev det stopp. Så förhoppningsvis så blir det minder olyckor och mindre dödsolyskor. För att dom flesa olyckorna som har hänt är pga mobilen. Folk fattar inte att det är viktigare att koncentrera sig på trafiken och vägen istället för på mobilen, tyvärr! 
 
Igår när jag och mamma hoppade av bussen för att ta sparkarna och gå hem så såg vi en bil som kom, och när den passerade oss så såg vi att den som körde satt och kollade i mobilen och inte på vägen...  Hade vi varit poliser då så hade vi kunnat bötfälla han på plats eftersom att vi båda såg att han satt och höll på med mobilen medans han körde.
Åh vad jag önskar att vi hade kunnat ta han! 
Det var mycket folk på vägen just då eftersom att bussen hade precis släppt av oss. Jag önskar ofta att jag hörde till polisen men att jag aldrig hade den uniformen. Då skulle man kunna få fast många idioter som kollar i  mobilen när dom kör och dom som kör för fort. Bara på min lilla gata så är det folk som kör alldeles för fort och det finns småbarn här... :( 
 
Ingen skulle någonsin kunna ana att jag hörde till polisen, men dom skulle misann få bli förhörda av polisen utan att dom ens fattar vem som hade larmat, haha! Det hade varit en dröm :D 
Jag skulle vara polisens förlängda arm och dom skulle förhoppningsvis få fast många idioter och fartdårara. Jag skulla alltså höra till landets poliser och inte till en viss polisstation. Jag ska höra till alla poliser i hela landet <3 Bara för att kunna fara runt och ha kul, men ändå kunna göra mitt jobb :) 
Jag ska t.ex kunna åka till Stockholm på semester, men ändå kunna hjälpa polisen där utan att vara låst vid polisen i t.ex Kiruna. Jag ska alltså kunna hjälpa polisen på den platsen jag är på just för stunden. Inte ha en fast arbetsplats för att det vill jag inte ha!
Hoppas att ni fårstår vad jag menar :)
Jag vill alltså höra till landets ALLA poliser och inte till en viss polisstation.