Första veckan avklarad
Tjoho, äntligen helg och första veckan avklarad på denna tråkiga praktik! :D Vet att jag ofta skriver att praktiken är tråkig, men det är så jag tycker och skulle jag säga annat så skulle jag ljuga. 
Denna vecka har gått rätt så fort ändå och nu när jag har träffat alla jag ska jobba med så känns det lite bättre. Jag vet nu vars allt finns och jag vet exakt vad jag ska göra på dagarna. 
Jag har gjort mitt egna schema och handledaren har godkänt det :) Så nu har jag två kvällar i veckan, en lång dag och resten korta. Det är så skönt att få slippa vara med på morgon, vilket jag slipper när jag har kortdag. Dessutom så trvis jag lite bättre med att vara med på kvällarna. Jag kan sitta i receptionen oh chilla tills någon vill ha alkohol :) (receptionen och baren sitter ihop) Idag jobbade jag bara 12:00-15:00 och då gick tiden fortare än vad den hade gjort om jag hade börjat 08:00. Jag är nöjd med mitt schema! 
Första veckan avklarad, nu är det bara fyra plågsamma veckor kvar.... sen aldrig mer!
 
Önskar just dig en lugn, skön och rolig helg! :D Jag ska njuta till 110% och bara göra det jag vill och ta det lugnt <3 Undvika att vara trevlig hela tiden för efter en hel vecka så är jag nu less på att vara trevlig, haha!