Efter ett X antal veckor
I ca två månader har jag nu suttit och planerat & mailat med en person om en sak jag så gärna skulle vilja göra. Efter ett X antal veckor så är det äntligen klart och jag ska äntligen få göra detta. Jag kommer inte säga något än, utan ni kommer att få veta det när jag är där. Ni kommer att få se massa bilder därifrån. Det jag kan säga är att jag ska följa med en grupp och prova på hur det är att vara reseledare :D 
Detta har inget med skolan att göra för att detta har jag kommit på helt själv och kommer att göra det på min fritid <3 Vi får dessutom inte göra detta på skolan så därför har jag valt att göra det på fritiden.
 
Detta ska bli hur roligt som helst och jag längtar verkligen. Den 10mars åker jag och blir borta över helgen. Är stolt över mig själv att jag faktiskt vågade ta tag i det och fråga och att det faktiskt var möjligt. Jag har fantiserat om detta och detta är något som jag verkligen vill testa. Det verkar så kul att vara reseledare och det var just därför som jag valde att gå Hotell & Turism.
Inte dumt att avsluta sportlovet på ett hotell!
Jag ska till en stad som jag aldrig har varit till och i närheten av den staden så finns det en sak som är väldigt populärt och som lockar massvis med turister varje år. Jag har aldrig någonsin varit där förut så detta ska bli jättespännande. Jag kommer att åka iväg helt själv!
Det blir en lång resa och jag vet inte riktigt hur min kropp ska klara av att sitta så länge... Tur att det är ordentliga och sköna stolar i bussen och dom är gjorda för att man ska klara av att sitta i dom och åka långt :) Jag hoppas att det kommer att gå bra!
Jag kommer att ta med kameran och jag ska försöka fota så mycket jag bara kan :) Detta kommer att bli ett minne för livet och då måste man ju bara föreviga det på bild.
Jag har sett bilder därifrån och det är så otroligt häftigt! :D