Hundspann
I måndags så skjutsade pappa ner mig på byn för att jag skulle hämta ut ett paket och köpa lite färdgodis att ha i bussen på väg hit igår. När vi hade lämnat affären och skulle precis svänga upp till våran gatan så kommer det plötsligt två hundspann och åker över vägen på ett skoterspår bara en bit framför oss. Dom åkte över vägen som vi precis skulle svänga av :)
Det var så coolt att få se ett hundspann i verkligheten och hemma i byn till och med, och att det dessutom var två stycken efter varandra gjorde ju inte saken sämre <3 Jag har aldrig sett ett hundspann i verkligheten, bara på film.
Nu undrar jag vem i byn som har ett hundspann, jag skulle så gärna vilja åka ett! Dom kan ju i och för sig ha åkt väldigt långt och bara åkte igenom byn, men ändå, jag skulle vilja åka ett. 
Jag har länge drömt om att få göra det och har ibland önskat att vi hade typ tio hundar till så att man själv kunde fara ut en sväng precis när man vill. 
Så häftig och så roligt det hade varit! <3
Om vi hade haft ett hundspann så hade vi kunnat fara ut med det på sportlovet när alla andra åker till fjällen eller far till en backe och åker slalom. :)
Ååååh, så kul det hade varit, jag vill ha ett hundspann nu! :D <3
Sista gången jag bar denna tunga väska
Jag har med mig en ryggsäck hit och den väger bly... Tur det var sista gången igår som jag bar den väskan ca 3km. Det är pga väskan som jag får den värsta värken nu under praktiken. Så tung väska att jag måste hålla upp den med händerna, trots att den sitter på ryggen och det känns i nacken att det är tungt... Jag blir dessutom blöt av svett efter en stund när jag bar den och då gick jag inte ens fort igår. Som tur var så var det sista gången igår som jag bar den väskan.
Nästa gång jag bär något så är det betydligt lättare :) 
Jag tror att det är datorn som gör att det blir så tugnt, men jag måste ha med den för att annars har jag inget att göra när jag är här för att jag är ensam på dagarna och att bara använda mobilen är inte så kul i längden... jag ska ju trots allt vara här till på lördag.
 
Igår kom vi i tid till busstationen här utan problem, vi kom till och med fem minuter tididgt. I torsdags som fick bussen tekniska problem halvvägs hit och vi fick vänta i 1timme på en ny buss för att sedan fortsätta resan hit. Jag undrar fortfarande vad felaet var och när chauffören tog sig hit. Hade tänkt fråga bussvärdinnan igår, men jag vågade inte, haha!
Nu är det endast fyra dagar kvar och sedan är det sportlov... :D Så härligt att få vara ledig en hel vecka och desstom så ska jag ju fara till ett ställe som jag aldrig någonsin har varit på förr.
Så spännande!
 
 
 
 
50 ord utan bokstaven A
Den 9maj 2017 så gjorde jag ett nlägg där jag skrev 40ord utan bokstaven E och det var en utmaning för mig. Därför tänkte jag göra ett till sådant inlägg, fast denna gång så blir det 50ord utan bokstaven A, och andledningen till varför jag  skriver femtio ord denna gången är för att jag vill ha ännu en utmaning och för att det är svårt att hitta på så många vettiga ord.  
Hoppas attt det går bra och att ni gillar denna typ av inlägg :)
1. Snäll
2. Leksak
3. Mat
4. Päron
5. Hund
6. Gris
7. Giraffe
8. Nappflaska
9. Hundkorg
10. Lingon
11. Bil
12. Citron
13. Träd
14. Snö
15. Musik
16. David
17. Linda
18. Alaska
19. Borr
20. Läppstift
21. Löv
22. Kärlek
23. Pojke
24. Mobil
25. Dansa 
26. Sjunga
27. Spela
28. Skor
29. Tröja
30. Byxa
31. Microfon
32. Popcorna
33. Mugg
34. Lada
35. Uggla
36. Öga
37. Hus
38. Långtradare
39. Storväg
40. Limosine
41. Brädor
42. Is
43. Hö
44. Gräs
45. Rök
46. Tunna
47. Sten
48. Låda
49. Nyckel
50. Stig
Det blev femtio ord denna gång och jag skrev bara dom orden som ploppade upp i huvudet :) Denna gång gjorde jag lite annorlunda, jag valde att lägga in lite bilder också bara för att göra hela inlägget lite roligare och för att jag har så himla många bilder på lager :)