Solen orkar ta sig längre upp
idag har jag börjat med ännu en till uppgift. Försöker göra bort så mycket som jag kan nu när jag ändå är ledig och hemma så att jag kan sitta hur länge jag vill med varje sak utan att måsta avbryta efter en och en halv timme för att göra något annat.Hemma kan jag sitta med en sak tills den är klar och det är så skönt :)
 
Även idag sken solen, det var +11grader ute och fåglarna kvittrade så glatt <3 Eftersom att det sösregnade inatt s har mycket snö hunit smälta idag och gräset tittar fram sakta men sägert. Jag längtar till dom första blommorna börjar blomma, vill så gärna ut och fota dom :)
Förutom att jag har pluggat dag så har jag även hunnit tvätta en maskin full med kläder, jag har kollat YouTube, plockat upp alla mina kläder från golvet så nu syns golvet igen. 
Jag passade även på att ta några bilder på det fina vädret lix när jag var vid altandörren och tog en pause från plugget. Ljuvliga vårvinter! <3
Solen sken från en blå himmel idag och det är kul att solen orkar sig mycket högre nu än vad den gjorde för några veckor sedan. Nu kan man åka buss vid 07:00 på morgon och man slipper ha solen i ögonen hela vägen för att den är ovanför bussen nu :)
Det är så skönt att solen har börjat värma igen och att det är varmare i luften också <3
Att värmen kommer tillbaka gör även min värk i kroppen lättare att hantera och jag kan börja göra saker nu som jag inte alls kan på vintern.
Det är det bästa! <3