Ormbunkar
Som jag kanske har sagt tidigare så har jag en ny kamera - en mindre och jag har bara haft den i ca 3månader. Jag hittade ganska snabbt dom instllningarna som jag använder mest och som jag känner att jag har störst användning för. 
Nu på påsklovet så är jag hemma hela tiden och då har jag även tid till att försöka lära mig fler roliga inställningar och lära mig mer om själva kameran :) 
Igår hittade jag en rolig inställning som jag har tesat att använda på våra ormbunkar och det blev rinktigt fina bilder, som t.ex denna bild <3 Det finns några till också som jag gillar väldigt mycket och dom ska jag testa på dagtid när det är ljust ute.
 
Det finns otroligt många inställningar på en kamera och det tar tid att lära sig alla... 
Jag är en sån som vill kunna allt när jag har testat det en gång, men det funkar tyvärr inte så :( Man får helt enkelt prova sig fram och lära sig mer allt eftersom. Jag har ju dessutom ett intresse för fotografering så om jag bara hittar tålamodet och viljan som kommer jag att lära mig inställningarna ganska fort. 
Dom inställningarna som jag hittills har lärt mig är jag väldigt nöjd med och det är just dom jag kommer att använda mest :) Har absolut ingen brådska med att lära mig alla andra nu, det kommer när det kommer. Jag är nöjd som det är redan nu och lär jag mig någon fler inom kort så är det ju bara bra och en bonus.