Valborgsmässoafton 2018
Dagen började med att jag klev upp, klädde på mig, gick på toa, åt frukost, borstade tänderna och gick ner till bussen. Trots att jag är ledig så åkte jag ändå buss, för att idag skulle jag till tandläkaren och sedan hade jag körlektion. Efter körlektionen så for jag till vårdcentralen för att få ut några papper om mig själv. När det var gjort så for jag tvärt in på apoteket och sedan in på Coop och handla några saker. När det var gjort så åkte jag hem direkt. Jag hann även vinka åt mötande busschaufför :) <3
 
Väl hemma så var det dax att packa upp varorna och göra middag, som idag blev parisare :) Efter middagen så busade jag med en av vovvarna en liten stund, kollade genom alla sociala medier och sedan tog vi oss en cykeltur ner till majbrasan :)
Som vanligt så var det bara en massa gegga där och samma människor som alltid. Det blir lätt så när det inte bor så många i denna lilla by. 
 
Vi sjöng in våren, kollade på brasan och fikade. När vi hade varit där en stund så blev jag så kall mo fötterna & händerna och vi blev också less så vi gick tillbaka till cyklarna och cyklade hem igen :)
När vi kom hem så tog vi på oss pyjamasen och kröp upp i soffan med en skål chips och en skål med godis. 
Det blev en lugn och skön valborgsmässoafton! <3
Valborgsmässoafton 2018 
Åt andra hållet
God morgon :)
Måndag idag och jag är ledig. Trots att jag är ledig så ska jag gå ner till bussen, men denna gång ska jag inte till stan och skolan. Jag ska åt andra hållet, jag ska nämligen till tandläkaren och till körskolan. Som tur är så behöver jag inte vara där förrän efter 12:00 så lite sovmorgon fick jag idag :)
Var dock tvungen att kliva upp lite tidigare än vad jag hade tänk för att hinna äta frukost och borsta tänderna. Jag ska även hinna ringa till kyrkan innan jag ska gå ner till bussen. Jag har några frågor som jag måste ha svar på innan onsdag och imorgon är det en röd dag. 
 
Dom fastnar i håret
Idag har solen värmt oss och fåglarna har underhållt oss :)
Jag tog en lång sovmorgon, åt frukost och sedan tog vi en lång promenad i detta underbara vårväder. Jag hade med mig kameran och fotade lite. När vi hade kommit hem igen så satte vi oss på altan och fikade innan det var dax att göra middag, som idag blev bacon och stuvade makaroner - mums! :)
Efter middagen så tog vi en till promenad och kameran var även med då.  Efter kvällspromenaden så var jag och trampade ner snön i diket bara för att den ska smälta och försvinna fortare. Det var inte så lätt kan jag säga, det är så mycket grenar där som man måste hoppa över och krypa under och dom fastnar i håret....haha!
Trast :)
Dom må vara en av dom mest irriterande och störande fåglarna som finns, men såhär på våren så får jag härliga vårkänslor när dom ger ifrån sig ett ljud :)
Årets första :)
Årets första blommor har börjat titta fram i slänten. 
Längtar tills dom har slagit ut helt och hållet <3
Solnedgång :)
Kvällens vackra solnedgång.
Solnedgångarna blir extra fina denna årstid <3