fotostaden.blogg.se

Tillbaka till stan
God morgon :)
Jaha, då är helgen slut och det är dax att åka tillbaka till stan och skolan igen. Det är skolfoto imorgon så väskan är svin tung och jag ska bära den hela dagen idag pga alldeles för litet skåp... Inatt har jag sovit lite för att jag var uppe så länge igår för att det kom en kött leverans och det tog många timmar att få i ordning på allt och sen packa och duscha. Idag hänger jag inte alls med för att jag är så trött och frusen, så vi får se hur denna dag blir. 
 
Dagens planera är ialla fall att göra klart min PowerPoint om kroppspråket, komma igång med den vetenskapliga undersökningen och gymnasiearbetet. Idag är den längsta dagen i skolan på 4år, vi går 08:30-15:30. Jag vet att det är så en vanlig skoldag ser ut för alla som går på en kommunal skola, men för mig som går på en privat så är det ovant. Vi har haft turen att få gå till max 14:30 varje dag, men ofta har vi fått hinna med bussen som går kring två. Vi har lunch 10:15 så jag måste packa ner något att äta senare under dagen för att orka fram till middagen :)
 
Efter skolan så kanske jag ska möta brorsan i centrum för att handla något till lägenheten, sen ska vi till lägenheten & äta och sen ska jag kanske gå upp till hyresvärdarna en stund. 
Jag hoppas att denna dag flyter på som den ska utan en massa strul och frågetecken.
    Önskar er en bra dag :)