fotostaden.blogg.se

Svin till lärare
Måndagar så har jag lov att komma en kvart sent för att jag bor 9mil ifrån skolan. Igår som kom jag 21minuter sent pga vägarbete, men läraren sa inget annat än Hej. När vi väl hade lunch 10:08 så fick jag veta av en kompis att vi nu hade slutat och att vi inte skulle ha någon lektion efter lunch. När vi satt och åt så mailade jag läraren och sa att nästa gång detta händer så vill jag att han meddelar mig om det så att jag slipper åka 9mil i onödan och sedan vänta på nästa buss i 4timmar. Jag missade den tidigare bussen med 23minuter pga dålig info. 
 
Efter lunchen så valde jag att gå tillbaka till skolan och skriva gymnasiearbetet bara för att slå ihjäl 2,5timme ialla fall. När jag sitter i ett grupprum så kommer min mentor in och är irriterad för att svenska läraren hade då frågat henne om det var någon ändring i schemat pga mitt mail... Det var ingen ändring i schemat, bara just igår. Jag sa precis som det var och då fick jag även veta att vi kommer att byta schema igen... *suck* 
 
När jag sedan satt i bussen och var på väg hem så ringer en lärare som inte alls har något att göra med oss på måndagar. Hon frågar vars vi är och jag säger att vi har slutat för att vi skulle inte ha någon mer lektion den dagen. Då säger hon att det var bara två stycken som hade lov att sluta tidigare och att resen av klassen skulle ha lektion. Svenska läraren hade sagt på morgon att vi inte skulle ha lektion på eftermddagen.
Tillslut kommer det fram att det var endast jag som skulle stanna för att redovisa om kroppspråket men det hade ingen sagt till mig, men min kmpis som jag ska redovisa med hade sagt till läraren att hon och jag skulle redovisa imorgon (idag, tisdag) och det godkännde läraren.
 
Ååååh, dessa svin till lärare. Jag fattar inte varför läraren själv inte kan prata med oss iställe för att säga det till andra lärare som sedan ska prata med oss. Han har blivit jättkonstig och vågar inte ta koflikter. 
Det blir ett snack öga mot öga idag med han för att vi är så less nu och det är så irriterande att aldrig få någon tydling information och sedan blir man utskälld för att man har ifrågasatt något. 
Tur att detta är mitt sista år på skolan så att jag slipper stå ut med dessa svin och orättvisor mer. Många lärare visar dessutom extremt tydligt vilka som är deras favoriter och inte. Det gör saken inte bättre. 
#1 - emma - mode- mamma

ha en bra tisdag

kramis