fotostaden.blogg.se

Stressen kommer krypandes...
Nu har vi gått skola i nio dagar och vi har hunnit komma igång med alla uppgifter, så nu känns det att stressen kommer krypandes... Vi har fått jätte många skoluppgifter som vi ska göra och då kan inte jag slappna av och ta det lugt när jag kommer hem, jag är tvungen att åtminstone göra litegrann av uppgiften men helst göra klart den samma dag som jag fick den. Nu har vi två uppgifter som ska ha 8-10 sidor var + andra uppgifter som vi också ska göra. Det gör mig stressad så därför tar jag hem uppgifterna och gör dom så gott som klara hemma. 
Innan sommarlovet så blev jag klar med många uppgifter vilket gjorde att jag kunde ta bort två lektioner från schemat så jag kunde vara ledig fredagar. Det är mitt mål detta år att jobba så mycket som möjligt med varje uppgift så att man blir klar fortare och kan slappna av. Jag får dåligt samvete när jag inte gör skoluppgifterna hemma också :( Hemma kan jag sitta hur länge jag vill med varje uppgift utan att behöva ha koll på klockan för att springa till nästa lektion och försöka få tankarna till det ämnet helt plötsligt. Det är jätte jobbigt att hela tiden ha skola i tankarna och hela tiden känna en stress över att jag måste göra uppgifterna klara. Försöker slappna av men det är svårt eftersom att det är så många uppgifter och två som dessutom ska vara så stora. 
Just denna uppgift som är på bilden är jag klar med och har skickat in redan och det är skönt :) Men jag har kvar gymnasiearbetet, kroppsspråket (retorik), vetenskaplig undersökning och vi ska få en ny uppgift nästa vecka. *suck* det är tufft att gå sista året för att det är många stora uppgifter som ska göras och många är ganska svåra dessutom. Som det ser ut just NU så går vi bara fyra dagar i veckan och är lediga tre. Innan vi fick sommarlov så hann vi ha 4-5 scheman, så vi får se hur det blir detta år. Hade varit skönt med samma schema hela året ut, men känner jag skolan rätt så kommer vi byta snart... :(
 
Nu ska jag gå och fortsätta med uppgiften om kroppsspråket. Jag har lite kvar att skriva och sedan är det bara en PowerPoint som ska göras, men det får bli på skolan på måndag för att jag har inte det programmet på min dator... :) När jag har gjort det så ska jag se om jag har någon mer uppgift som ska göras.