Mina bästa inrednings tips för hösten
God morgon :)
Jag är ingen inredare och kan ingenting om sådant. Jag använder bara det jag tycker är snyggt och inreder på det sättet som passar mig bäst. Nu när det är höst så vill jag ha mycket färg, många filtar och ljus för att liva upp dessa mörka kvällar <3 Jag tänkte därför ge er mina bästa inrednings tips för hösten. :)
 
På hösten så tycker jag att man ska ha många tända ljus, filtar, kuddar och man kan även hänga upp några riktigt höstiga gardriner som ger ett väldigt mysigt sken när solen lyser på dom :) När mörkret kommer och det blir kväll så kan man ta sin lilla tekopp, sätta sig under en filt i soffan, tända några ljus och titta på något bra program. Släck så många lampor du bara kan och njut av ljusens och TV´s sken. 
Man kan inte ha för många ljus och filtar på hösten/vintern, det är det som ger den största mys känslan <3
Tips 1. Ta fram många filtar <3 det är så mysigt att linda in sig i en när man sitter i soffan. Ha gärna några stycken i sängen, soffan, fåtöljen och även i bilen :) Det kan vara mysigt att ta på sig en filt i bilen om man har varit någonstans och det är kallt när man ska hem. Filtar är en av dom bästa uppfinningarna som finns <3
Tips 2. Skaffa många kuddar <3 Jag älskar kuddar av alla de slag, huvudsaken är att dom är mjuka och fina :) Det är mysigt att borra in huvudet i några kuddar både i soffan och i sängen. Jag har hur många som helst och jag vill ha fler <3 Kuddarna ni ser på bilden är bara en liten del av alla kuddar jag har. Kuddar är dessutom en fin inrednings detalj och dom finns i så många olika storlekar och former.
Tips 3. Mycket ljus & ljuslyktor <3 Jag älskar ljus och tycker att det är så mysigt och ett lugn sprider sig i hela kroppen. Ljus ger ett så härligt sken och det sprakande ljudet som kommer från värmeljusen är ju bara så mysigt <3 Dessa är mina favoriter och jag vet precis vars dom ska stå i mitt hem när jag flyttar hemifrån på riktigt. 
 
Det där var mina tips för att få det mysigt hemma i höst. Jag är ingen expert på inredning men jag tycker att det är väldigt kul att inredna. Det finns inga regler på hur man ska inreda sitt hem. Jag tycker att man ska inreda precis som man själv vill ha och man ska bara ha saker man trivs med. Det är du och din familj som ska trivas och känna er trygga i erat eget hem och ingen annan. Det är bara din fantasi som sätter stopp för inredningen.