fotostaden.blogg.se

Ledig fredag
Denna lediga fredag tillägnade jag till att ta en lång och skön sovmorgon till ca 14:00 och sedan ställde jag mig och bakade tre stycken kladdkakor som vi ska bjuda på imorgon när jag har kalas. Jag fyllde år för en vecka sedan :) Ett år äldre och längtan efter en pojkvän blir bara starkare och starkare <3
När kakorna var klara så satte jag mig i soffan för att se IDOL och här sitter jag än. Borde egentligen gå och ta in hunden och sedan lägga mig men jag orkar inte, haha!
Idag tittade även solen fram en stund och det var så härligt, vi behöver alla solstrålar vi kan få nu och vara ute så mycket som möjligt när solen är framme <3
Hoppas att ni har haft en bra vecka :) Min har varit helt okej men den hade kunnat vara bättre. 
 
Just nu är det väldigt stökigt på min Instagram @fotostaden och det är för att jag håller på att hitta min egna "stil" och tema på mina bilder. Jag vill att bilderna ska vara lika fast med olika motiv på. Förstår ni inte nu vad jag menar så kommer ni att förstå det när jag har fått till det :)
Just nu är jag inte alls nöjd med hur mitt flöde ser ut så därför provar jag mig fram tills jag är nöjd och har hittat rätt stil. Jag vill ju vara nöjd med bilderna och flödet för att annars blir det inte kul att uppdatera. 
Hoppas att ni har tålamod att vänta för att det kommer bli bättre så småning om, jag lovar :) <3
 
    God natt :) Zzzz