fotostaden.blogg.se

Kyckling wok
God dag i stugorna :)
Jag tittar på YouTube varje dag och många olika klipp. För någon dag sedan så såg jag ett klipp där dom lagade kyckling wok och det såg riktigt gott ut. Jag blev sugen på att smaka det så jag lagade det till middag igår och det blev så gott :) Jag är väldigt kräsen när det kommer till ätbart och smakar sällan något nytt. Jag vågade testa denna mat för att dom flesta ingredienserna tyker jag om och det gjorde mig tuffare. 
Jag tänkte faktiskt dela receptet med er idag för att detta är något som vi kommer att göra fler gånger och de gick ganska fort också :)
 
Detta behöver du:
1 påse färdig grillad kyckling
Valfri mängd nudlar (vi hade vanlig spagetti)
Kyckling krydda
1 påse sallads mix
Till marinade:
1/2dl Soya
1mask Socker
1/2 ask/påse ingefära 
1tsk Sambal Oelek
 
Gör såhär:
Koka spegetti/nudlar och när det börjar bli klart så kan du börja steka kycklingen noga och när den nästan är färdig så kan du krydda den lite extra med kyckling kryddan. När spagettin/nudlarna och kycklingen är klara så häller du ner spagettin/nudlarna i stekpannan. När du har blandat ihop allt så är det dax att blanda ihop marinaden och hälla det över kycklingen. Stek allt tillsamman i några sekunder och sedan är det klart för att serveras. 
    SMAKLIG MÅLTID! :)
Vi hade denna sallad. Jag äter inte sallad men just denna gick bra för att jag kände ingen smak, bara att det knastrade lite extra när man tuggade :)
FÄRDIGT!!
Detta var riktigt gott och bus enkelt att göra :) Man kokar bara spagettin/nudlarna tills dom är klara och sedan häller man bort vattnet. Stek kycklingen och när den är klar så är det vara att hälla ner allt i samma panna och blanda ihop det. När det är klart ser det ut såhär. Mums :) Det är soyan som gör att det blir såhär mörkt. 
 
Jag kan verkligen rekommendera detta och tycker att just du ska smaka det :) Om du gillar kyckling och spagetti/nudlar så är jag väldigt säker på att detta är en mat som passar dig väldigt bra. :)