Jag gör allt jag kan
Med hjälp av stora Instagram konton så har jag insett att jag är tvungen att göra om mitt natur konto till ett inrednings konto om jag ska få fler följare. Jag gör allt jag kan för att få så bra inredings bilder som möljligt och jag har sett att det faktiskt är inredig som lockar mest. Jag har fått mer gillningar på bilderna med inredning på än vad jag har fått på natur bilderna :) Jag tänker inte ge mig för att jag vill verkligen ha flera tusen följare och då måste jag anstränga mig för att lyckas. 
 
I helgen har jag sprungit runt med kameran som en tok och fotat allt möjligt och i olika vinklar, med och utan blixt, bara för att få så bra bilder på inredning som möjligt. 
Detta har blivit min favorit kopp och jag har fotat den mycket i helgen <3
 
Jag har haft väldigt otur med följare dom senaste månaderna... Jag får två nya följare men då förlorar jag tre stycken istället :( Det är så tråkigt och jag blir så ledsen. Jag vill inte tappa följare, jag vill ju få fler och fler. Har ni något bra tips på hur jag ska göra för att inte fölora följare så får ni gärna berätta det för mig :) 
Jag ger inte upp, jag kommer fortsätta kämpa för att detta är något som jag verkligen vill.