fotostaden.blogg.se

Det hände aldrig
Det är den andra September idag och hösten är här på riktig nu. I sommar har vi tagit det lugnt och bara gjort det vi har känt för. Varje sommar så brukar vi fara till en strand vid havet men det hända aldrig i år... Den enda dagen vi hade som var riktigt varm så åkte vi till en strand vid en sjö som är barrig, stenig och massor med bräms och andra kryp. Jag hoppas att nästa sommar blir mycket varmare och att vi får fler soliga dagar <3 Jag mår mycket bättre i kroppen av värmen. Sommaren 2014 var exremt varm och man kunde ligga på stranden från morgon till kväll och känna lugnet i hela kroppen. :) Hoppas att nästa sommar blir lik den som var 2014, det skulle vara så härligt. Jag längtar efter att få vara vid havet utan att frysa.  
Trots en sommar med lite väme & sol och väldigt mycket regn & moln så har det ändå varit en bra och lugn sommar. Man har laddat batterierna till max <3 Ibland är inte vädret det viktigaste, det viktigaste är att man är ledig och kan vila <3 Släppa alla måsten, koppla bort allt som har med vardagen att göra och bara vila & ta det lugt <3 Och det är precis det vi har gjort i sommar trots att vi har längtat efter solen. :) <3
På denna strand var vi aldrig på i år och jag längtar dit <3 Det är så fridfullt där trots flera tusen människor och fiskmånsar som flyger runt och skriker. Jag har varit nära på att somna här flera gånger, haha! Man slappnar av på ett helt annat sätt när man är ute i friska luften och det är varmt <3 Jag som är en ute-människa trivs otroligt bra på sådana här ställen :)
 
Här skiner solen och de är 14,3 grader ute. Det är faktiskt riktigt härlig i solen. Jag och mamma har suttit ute på baksidan på en sten och kollat på alla som passerade och som var med i terrängloppet idag. Alla passerade på skoterleden på lägdan nedanför oss :) Vi räknade till 30stycken. 
    Ha en fortsatt härlig dag :D