Dax för kalas
God morgon :)
Dax att sätta igång med att förbereda mitt kalas. Om ca tre timmar så kommer det förhoppningsvis några gäster :) Kladdkakorna ska dekoreras, bullar & kakor ska tas upp ur frysen, kaffet ska kokas, grädden ska färgas och bordet ska dukas. Mitt i allt detta så ska man även fixa i ordning sig själv också. 
Jag har valt att ha klädkod <3 och det är för att annars kommer folk i mjukisbyxor och arbetskläder och det tycker jag är så fult, äckligt och taskigt. 
Jag skrev detta på injudnaden - Klädkod: FINKLÄDER, ej mjukisbyxor/arbetskläder.
Jag hoppas att dom lyder detta för att annars blir jag så besviken. Förra året valde jag att alla skulle ha något oranget på sig och alla hade det också trots protester och arga miner innan dom kom :D 
 
Jag har ingen aning om vilka som kommer och om det ens kommer någon. Vi får se, jag hoppas att folk kommer så att vi inte har gjort allt i onödan, haha.
Jag älskar att vara fiklädd och få piffa till mig lite extra så jag tycker ju att kalas är roliga oavsett om det är tråkmånsar här eller inte. Jag har ialla fall en anledning till att få vara finklädd :)
 
Här kommer lite bilder från mitt orangea kalas förra året :)
 Om temat är orange så ska även naglarna vara i den färgen. Hela jag var orange :) (detta är mina egna)
Tårtan :)
En av blombuketterna som jag fick <3
Och självklart ska även hunden ha något oranget på sig. Det fick bli en liten orange balong på halsbandet :)
 
Nä, nu måste jag fortsätt fixa så att allt är klart när det kommer någon, om det kommer någon :)
    Vill önska er en lugn & skön lördag :) <3
 
Ledig fredag
Denna lediga fredag tillägnade jag till att ta en lång och skön sovmorgon till ca 14:00 och sedan ställde jag mig och bakade tre stycken kladdkakor som vi ska bjuda på imorgon när jag har kalas. Jag fyllde år för en vecka sedan :) Ett år äldre och längtan efter en pojkvän blir bara starkare och starkare <3
När kakorna var klara så satte jag mig i soffan för att se IDOL och här sitter jag än. Borde egentligen gå och ta in hunden och sedan lägga mig men jag orkar inte, haha!
Idag tittade även solen fram en stund och det var så härligt, vi behöver alla solstrålar vi kan få nu och vara ute så mycket som möjligt när solen är framme <3
Hoppas att ni har haft en bra vecka :) Min har varit helt okej men den hade kunnat vara bättre. 
 
Just nu är det väldigt stökigt på min Instagram @fotostaden och det är för att jag håller på att hitta min egna "stil" och tema på mina bilder. Jag vill att bilderna ska vara lika fast med olika motiv på. Förstår ni inte nu vad jag menar så kommer ni att förstå det när jag har fått till det :)
Just nu är jag inte alls nöjd med hur mitt flöde ser ut så därför provar jag mig fram tills jag är nöjd och har hittat rätt stil. Jag vill ju vara nöjd med bilderna och flödet för att annars blir det inte kul att uppdatera. 
Hoppas att ni har tålamod att vänta för att det kommer bli bättre så småning om, jag lovar :) <3
 
    God natt :) Zzzz
Svin till lärare
Måndagar så har jag lov att komma en kvart sent för att jag bor 9mil ifrån skolan. Igår som kom jag 21minuter sent pga vägarbete, men läraren sa inget annat än Hej. När vi väl hade lunch 10:08 så fick jag veta av en kompis att vi nu hade slutat och att vi inte skulle ha någon lektion efter lunch. När vi satt och åt så mailade jag läraren och sa att nästa gång detta händer så vill jag att han meddelar mig om det så att jag slipper åka 9mil i onödan och sedan vänta på nästa buss i 4timmar. Jag missade den tidigare bussen med 23minuter pga dålig info. 
 
Efter lunchen så valde jag att gå tillbaka till skolan och skriva gymnasiearbetet bara för att slå ihjäl 2,5timme ialla fall. När jag sitter i ett grupprum så kommer min mentor in och är irriterad för att svenska läraren hade då frågat henne om det var någon ändring i schemat pga mitt mail... Det var ingen ändring i schemat, bara just igår. Jag sa precis som det var och då fick jag även veta att vi kommer att byta schema igen... *suck* 
 
När jag sedan satt i bussen och var på väg hem så ringer en lärare som inte alls har något att göra med oss på måndagar. Hon frågar vars vi är och jag säger att vi har slutat för att vi skulle inte ha någon mer lektion den dagen. Då säger hon att det var bara två stycken som hade lov att sluta tidigare och att resen av klassen skulle ha lektion. Svenska läraren hade sagt på morgon att vi inte skulle ha lektion på eftermddagen.
Tillslut kommer det fram att det var endast jag som skulle stanna för att redovisa om kroppspråket men det hade ingen sagt till mig, men min kmpis som jag ska redovisa med hade sagt till läraren att hon och jag skulle redovisa imorgon (idag, tisdag) och det godkännde läraren.
 
Ååååh, dessa svin till lärare. Jag fattar inte varför läraren själv inte kan prata med oss iställe för att säga det till andra lärare som sedan ska prata med oss. Han har blivit jättkonstig och vågar inte ta koflikter. 
Det blir ett snack öga mot öga idag med han för att vi är så less nu och det är så irriterande att aldrig få någon tydling information och sedan blir man utskälld för att man har ifrågasatt något. 
Tur att detta är mitt sista år på skolan så att jag slipper stå ut med dessa svin och orättvisor mer. Många lärare visar dessutom extremt tydligt vilka som är deras favoriter och inte. Det gör saken inte bättre.