fotostaden.blogg.se

Världens barn <3
Igår var det gala för Världens barn <3 och den galan är så otrolig viktig och man får se att pengarna fakiskt hjälper. Deras mål igår var att samla in 20miljoner kronor och när dom hade fått det så ville dom ha 30miljoner. Efter en stund så var dom uppe i 44miljoner, så då ville dom nå 50 miljoner. :) I slutet av programmet så kom Lotta Bromé in och gav 7miljoner kronor från radion så slut siffran för kvällen blev 54miljoner :) Det är ju jättebra! Vi har tillsammans samlat ihop mer än 1,5miljard kronor till världens barn på 20år :D <3 Hejja folket!!
 
Dom visade några inslag under kvällen och där fick man bl.a se barn som är så fruktansvärt smala och svaga. Det skär i hjärtat att se sådant och jag vill så gärna få hit alla dom barnen hem till mig så att dom får känna sig trygga, gå i skolan, få rent vatten och bra mat. Ett tryggt hem och någon som ger stöd och älskar dom för den dom är <3 Världen är så orättvis och dom som råkar mest illa ut är just barnen.  
Dom visade en kille som kanske är 8år och han sov med ett gevär varje natt... usch! Blir så ledsen. Barn ska inte behöva göra det och ingen annan heller.
Ingen kan göra allt, men tillsammans så kan vi göra mycket <3 Vi swishade en slant ialla fall och det känns så bra! Jag önskar att alla fick ha det lika bra som vi i Sverige har det :)
 
    Hoppas att ni också gjorde något bra för världens alla barn igår <3