fotostaden.blogg.se

Kaffe
Jag är ingen kaffe drickare och har aldrig varit det, men däremot så har jag smakat kaffe en gång och det smakade barr, haha! Det smakade inte alls som jag hade föreställt mig och det gjorde mig lite ledsen. 
Jag tycker att det ser så mysigt ut när folk går runt på stan med en kaffe-mugg i handen när det är svinkallt ute, eller när folk skriver på sociala medier att dom ska krypa ner i soffan under en filt och dricka en kopp kaffe och äta frukost samtidigt som dom jobbar <3 Det låter så mysigt och det är något jag också vill göra. Jag vill dock inte dricka svart kaffe för att det känns som att det är så starkt och jag skulle nog inte klara av att dricka det. En kaffe-latte skulle nog passa mig bättre i smaken och det ser dessutom mycket godare ut :) 
Inom en snar framtid så ska jag smaka kaffe-latte bara för att få veta om det verkligen är lika gott som det ser ut, eller om det inte är något för mig. Man kan inte veta om man aldrig har testat. 
Jag har hört att man kan få hjärtklappning och börja svettas av koffeinet och det skrämmer mig lite för att jag vet hur obehagligt det är för att jag har varit med om det av andra orsaker eftersom att jag inte dricker kaffe. Pga dessa biverkningar som man kan få av att dricka kaffe gör att jag inte är stressad av att jag måste smaka det nu, utan det kommer när det kommer och jag är redo när det är dax :)