fotostaden.blogg.se

Inte länge kvar
Onsdag idag och nu är det inte länge kvar till höstlovet <3 Vi går skola idag och imorgon sedan är min klass lediga fredag så för oss är det bara en och en halv dag kvar sedan är vi lediga :D
 
Jag börjar min ledighet med att förhoppningsvis stiga upp 08:00 på fredag för att åka till stan... och vara med en kompis på hennes jobb :D Det tråkiga med det är att jag måste tillbaka till stan där jag alltid är, men ska jag dit på fredag så kommer vi att vara utanför stan om jag får som jag vill :) Nu var det länge sen sist. Blir det som jag vill så blir det bra och det känns inte som att jag är i stan på min lediga dag.
På måndag, om det blir som planerat så ska jag kliva upp typ 05:50 (?) för att följa mamma till hennes jobb och sedan 07:50 gå till busstationen för att 08:10 åka till en kompis för en shopping dag :D Det är typ 1år sedan vi träffades sist så jag hoppas att hon kan vara ledig så att det blir som planerat. 
 
Vad jag ska göra resten av lovet vet jag inte. Det blir nog långa och många sovmornar och många fotograferingar och vara med familjen. Jag ska plocka fram körkortsboken och börja om att plugga så att jag kan ta körkortet snart :D Jag längtar efter det så jag MÅSTE plugga, plugga och plugga. Mitt mål är ju att jag ska ha kortet i handen September 2018 men det skulle vara så kul att få det före, helst i Maj. Det är en frihet att få ha körkort och kunna ta sig dit man vill utan att vara beroenda av föräldrarna, buss eller kompisar. Jag SKA ha kortet och jag måste börja plugga.
Lovet blir en nystart i plugget för mig :) 
(En favorit bild från helgen som nyss var <3)