fotostaden.blogg.se

En natt på hotell
God morgon!
Äntligen är det höstlov och man får sova tills man själv vaknar utan att väckarklockan skriker. Även om sängen hemma är skönast och det är bäst hemma så längtar jag ändå efter en natt på hotell <3 Jag har alltid gillat hotell och jag vet att jag är inte ensam om att göra det. Att få bo på hotell är en ren lyx och man får allt serverat. Man behöver inte tänka på att städa, bädda och fixa frukost :) Lungt och tyst trots att så många människor är innanför samma väggar. Jag drömmer ofta om att få bo på hotell tillsammans med den jag har starkast känslor för <3 När jag har hittat rätt väg till min kärlek så ska jag bo på hotell någonstans i Sverige eller i Danmark <3 
 
Nu när jag går sista året på Hotell & Turism programmet så tycker jag att det är lite jobbigt att bo på hotell... Jag är tvungen att praktisera i restaurangen och i baren på ett hotell och det har gjort att jag kan se vissa fel som personalen gör och det vill jag inte. Jag vill inte vara den som ska rätta till personalen när jag är ledig och inte ens jobbar där. Jag vill helst inte ha praktik trots att jag tycker att praktik är det roligaste med att gå skola. Ska jag vara på ett hotell så ska jag vara där på min fritid och inte ha massa saker att göra för att folk kollar på vad jag gör, hur jag sköter mig, hur jag bemöter gästerna och sedan sätter dom betyg på mig... Nej, jag vill inte! 
Jag gör min sista praktik efter jullovet, så jag får väl försöka bita ihop och göra mitt bästa :) Efter det så kommer jag inte ha skola och praktik mer. Om jag ska praktisera någonstans så får jag välja precis vad jag vill och hur länge jag ska vara där :D Till skillnad från praktiken i skolan där man måste vara på ett visst ställen under ett visst antal veckor. Jag kommer att göra mitt bästa, det är ju trots allt på hemmaplan och sista gången. 
 
Att bo på hotell ger ett lugn i hela kroppen, stressen försvinner och man får känna sig bortskämd för ett tag. Jag kan gå runt i myskläder trots att jag är borta och jag kan gå ut på stan och slippa låsa dörren (det är bara att stänga den ju), slippa kolla så att spisen är avstängd och jag behöver inte ens stänga dörren när jag är på toa. Om man fick bo på ett hotell livet ut så skulle jag nog göra det, tänk så lyxigt <3 Fast nej, då skulle man nog tröttna, haha! Nä, jag föredrar nog att bo någon annanstans istället och sedan lyxa till det med en hotell vistelse någon gång då och då istället. ;)
(bilden är från när jag sov på hotell sist)  <3)
Varje morgon när jag vaknar och kliver upp så fryser jag alltid, men inte på hotell :) Jag har aldrig fryset när jag har varit på ett hotell. Jätte konstigt men skönt. Denna säng var så skön och hade dessutom en fjärrkontroll så att man kunde ändra form på den men jag gjorde inte det. Den var skön som den var. 
Nu längtar jag efter att få sova på hotell igen <3 Åååh!
 
    Önskar er en skön lördag :)