Kamin
För några år sedan så hade vi en kamin inne i allrummet, och den använde vi ofta. En dag så hände det något tråkigt, vi hörde en smäll och när vi kollade ut så låg skorstenen på gräsmattan... Sen den dagen har vi inte kunnat använda kaminen och så har det varit i minst 10år nu. 
Vi köpte en ny skorsten och satte upp den, men röret upp är inte tätt så den kommer in både is och vatten vilket gör att vi inte vågar elda i den pga brandrisk :(  (det är inte helt tätt och som det ska vara) Jättetråkig!
 
Det är nu när det har blivit vinter och kallt ute som man vill använda den. Vi ska köpa en ny och renover runtom den, men man ska ju ha tid och råd att göra det också. Om allt inte skulle vara så dyrt så skulle det underlätta massor! Tills dess att vi har fixat och säkrat allt i hörnet där kaminen står just nu, så får vi nöja oss med värmen i elemänten, filten och en slags ljusslykta :) Jag saknar att ha en kamin att kunna värma sig vid <3
Jag som ofta är en istapp saknar en varm kamin massor <3 Avis på er alla som har turen att ha en fungerande sådan! Det vill jag också ha :) Jag får nöja mig med denna tills kaminen är fixad helt enkelt. 
 
Höst fotografering
För någon vecka sedan så gick jag ut för att ha en höst fotografering, men den höst fotograferingen blev istället till en vinter fotografering eftersom att snön hann komma. Några av dessa bilder har ni redan sett, men ni dör inte av att få se dom en gång till :) 
Jag älskar att fota och gör det hela tiden och överallt, vars som helst. Jag tar alltid kort. Det blir dock mest med mobilen för att det är den jag har på mig hela tiden. Kameran använder jag bara när jag ska ta snyggare bilder och när jag vill ha suddig bakgrund. :)
Här kommer bilderna från fotograferingen! Titta & njut ;)
Inte så långt in i skogen nedanför oss så hittade jag ett tomt fågelbo :) Det var på en stege i ögonhöjd. 
Min absoluta favoritbild <3 <3
Inte det lättaste att få kameran att fokusera på rätt föremål, när föremålet är så litet och fokuspunkten så stor... 
Det blev en kort fotografering för att jag hade på mig gympaskorna i skogen och där var det snö. Det blev ganska kallt efter en stund så jag valte att gå in innan jag tappade tårna, haha! :) 
Jag tycker att det är extra kul att vara ute och fotografera för att jag har lärt mig hantera kameran och alla inställningar, jag vet vad nästan varje symbol betyder. 
 
    Lämna gärna en kommentar så att jag vet om ni gillar denna typ av inlägg eller inte  :) (Alltså mer              bilder än text)
Längtan efter en bebis
Jag har kommit in i en fas där jag känner mig redo att skaffa en bebis. Skulle jag bli gravid nu så skulle jag behålla det. Längtan efter en bebis är extremt stor. Jag har alltid älskat bebisar men nu finns det ingen i min omgivning så varken har bebis eller ska ha det... Det finns en person i min släkt som fick bebis för ca ett år sedan men jag hann aldrig träffa den då :( Det var typ 3år sedan jag fick hålla i och lukta på en bebis sist... <3
 
Men... för någon vecka sedan så fick jag veta att min yngsta "storebror" ska bli pappa nästa år och då hoppas jag verkligen att jag kan få träffa dom och hålla i den lilla godigen <3 inte bara en gång, inte två gånger utan flera gånger :D <3 Det skulle också vara kul om jag fick ta med mig kameran och ta fina kort på den lilla. Oj så ofta jag kommer att vilja stanna i stan nästa år, haha! och det är bara för att bebisen finns då. Det kanske är min enda chans att få träffa en bebis, vem vet?!
En gång i tiden så lekte man med dockor och då var man ofta in på en klädaffär och köpte bebiskläder till sin docka :) Jag minns att jag och en kompis låtsades som att vi inte visste vad en docka var, för att vi lekte med dockor och då var dom ju våra små bebisar och inte några hårda dockor. Haha!
Det var härliga tider då <3
Nu när jag är vuxen så kan jag inte sluta titta på små barn, jag tittar och drömmer mig bort. Jag brukar alltid ta en promenad förbi barnavdelningen när jag är inne i en affär just för att jag längtar efter barn och för att småbarns kläder är mycket finare, sötare, skönare och det finns fler alternativ för dom än vad det finns för oss äldre. Om jag vill ha barn? Svar: JA!
Det är så många gånger jag har tänkt köpa bebiskläder bara för att <3