fotostaden.blogg.se

Senaste nytt
Hej på er :) Måndag och jag är ledig = jag har tid att skriva några inlägg åt er!! Tjohoo :D 
I fredags så följade jag min farbror ut och shoppade lite. Jag köpte inte så mycket men det lilla jag köpte är jag jätte nöjd med:
Puder-foundation i färgen Saga och en svart mascara. Jag har länge viljat ha en foundation i puderform för att det blir inte lika kladdigt och jag tror att min hy kommer att må bättre av puder. 
För ungefär 2år sedan så köpte jag en blå mascara på kicks som jag tänkte använda, men jag har inte kunnat använda den på ett tag för att det har känts som att jag har fått skräp i ögat varje gång jag använde den... Så nu för några månader sedan så fick jag veta att det finns allergifria mascaror så i fredags gick jag in och köpte en :) Det kan ju ha varit för att jag är ovan som det har känts som skräp i ögat men jag tror att det är allergi. Det ska bli spännande att testa den och se hur ögonen reagerar. :) (Köpte allt på apoteket)
Jag lyssnar alltid på musik och älskar basen som finns i dom flesta lurarna <3 För ett tag sedan så gick mina favoriter sönder och ljudet kom bara från en sida... så irriterande :( Jag har varit tvungen att stå ut med mina andra hörlurar som följde med mobilen, dom är bra men det är typ ingen bas i dom... Så i fredags gick jag in på Clas Ohlsons och hittade dessa med Extra Bas i, min farbror betalade och blev medlem så att det blev lite billigare :D När jag kom hem så testade jag dom och ett glädje rus gick genom kroppen :D Så bra bas och så bra ljud, jag är hel nöjd!! :D <3
Jag gick även in på en affär som heter Presenten och där hittade jag den här fina brickan. Jag ser framför mig att jag ska ha ett stort glas juice och två rostade mackor på denna bricka ute på altanen en varm och solig sommardag :D Frukost i solen är aldrig fel <3 Den går ju också ha som prydnad om man vill eller som något annat. :)
Den här fina ljusstaken köpte jag också på Presenten, så fin <3 Passar perfekt på en vit hylla bredvid något annat fint. :) Just nu står den på min 2meters långa hylla framför min högtalare. :) <3
 
Hoppas att ni har haft en solig och härlig dag, det har jag haft :)