Stressad...
God kväll :) Jag hade egentligen tänkt skriva två längre inlägg men det får bli en annan dag för att jag är alldeles för trött för att sitta och skriva i tre timmar nu ikväll... :)
En blogg ska vara rolig men jag blir bara stressad när jag märker att jag inte har lagt ut något... Jag har skrivit in i mobilen att jag ska skriva tre inlägg några dagar, två inlägg några dagar och ett nlägg en dag men jag hinner inte... Bloggen är verkligen det jag vill hålla på med i framtiden och jag gör allt jag kan och hinner för att få ut så mycket som möjligt och något som är intressent att läsa om. Jag vill så gärna få flera tusen läsare i veckan helst i sommar men också innan 2018. :) 
Ni får jätte gärna tipsa era vänner om min blogg och även vad ni vill att jag ska skriva om,  jag skulle bli jätte glad!! <3 Det största problemet med att driva en blogg är att komma på saker att skriva om. 
 
Just nu är jag väldigt stressad för att jag hinner inte göra inlägg och jag har inte fått någon info från skolan om vad som händer nästa vecka, alltså sista veckan... Det gör mig stressad och förvirrad :(
Men snart är det sommarlov och då kommer det förhoppningsvis mer inlägg + att jag kommer att göra mer olika saker på dagarna än att vara på skolan och göra samma saker hela tiden :D
Detta är en bild från sommaren 2016 när jag satte nere på bryggan vid stugan och bara chillade <3 Det är något speciellt med att sitta nere vid vattnet, man slappnar av direkt :) <3
 
Imorgon kväll kommer det ett mumsigt recept så kika in då :) <3
        God natt :) Zzzz
 
 
 
Senaste nytt
Hej på er :) Måndag och jag är ledig = jag har tid att skriva några inlägg åt er!! Tjohoo :D 
I fredags så följade jag min farbror ut och shoppade lite. Jag köpte inte så mycket men det lilla jag köpte är jag jätte nöjd med:
Puder-foundation i färgen Saga och en svart mascara. Jag har länge viljat ha en foundation i puderform för att det blir inte lika kladdigt och jag tror att min hy kommer att må bättre av puder. 
För ungefär 2år sedan så köpte jag en blå mascara på kicks som jag tänkte använda, men jag har inte kunnat använda den på ett tag för att det har känts som att jag har fått skräp i ögat varje gång jag använde den... Så nu för några månader sedan så fick jag veta att det finns allergifria mascaror så i fredags gick jag in och köpte en :) Det kan ju ha varit för att jag är ovan som det har känts som skräp i ögat men jag tror att det är allergi. Det ska bli spännande att testa den och se hur ögonen reagerar. :) (Köpte allt på apoteket)
Jag lyssnar alltid på musik och älskar basen som finns i dom flesta lurarna <3 För ett tag sedan så gick mina favoriter sönder och ljudet kom bara från en sida... så irriterande :( Jag har varit tvungen att stå ut med mina andra hörlurar som följde med mobilen, dom är bra men det är typ ingen bas i dom... Så i fredags gick jag in på Clas Ohlsons och hittade dessa med Extra Bas i, min farbror betalade och blev medlem så att det blev lite billigare :D När jag kom hem så testade jag dom och ett glädje rus gick genom kroppen :D Så bra bas och så bra ljud, jag är hel nöjd!! :D <3
Jag gick även in på en affär som heter Presenten och där hittade jag den här fina brickan. Jag ser framför mig att jag ska ha ett stort glas juice och två rostade mackor på denna bricka ute på altanen en varm och solig sommardag :D Frukost i solen är aldrig fel <3 Den går ju också ha som prydnad om man vill eller som något annat. :)
Den här fina ljusstaken köpte jag också på Presenten, så fin <3 Passar perfekt på en vit hylla bredvid något annat fint. :) Just nu står den på min 2meters långa hylla framför min högtalare. :) <3
 
Hoppas att ni har haft en solig och härlig dag, det har jag haft :)
En helt vanlig vecka hos mig
God morgon :)
Allas vardag ser olika ut så därför tänkte jag berätta hur min ser ut, den är dock lite enformig men ändå. Jag skulle vilja veta hur andras vardag ser ut också, jag tycker att min är stressig och tråkig... haha :) Berätta gärna om din :)
 
Måndag:
Klockan ringer 06:15, jag vaknar och sedan somnar jag om och sover till 06:55... Kliver upp, klär mig, tar en frukt och 07:05 sätter jag mig på cykeln och cyklar ner till bussen. Bussen går 07:10 och då är jag framme i stan ca 08:35. När jag har kommit fram så sätter jag mig inne på busstationen och väntar på en kompis som kommer ca 09:25 och då går vi upp till skolan. Vi börjar 09:40 och sedan går vi på lunch 10:15. Klockan 11:30 är lunch rasten slut och det är dax för min sista lektion :) Jag slutar 13:30, då går jag ner till centrum och har tråkigt tills klockan slår 13:55 då går jag och ställer mig på busstationen och väntar på bussen som ska köra fram 14:10. Sätter mig på bussen och åker mina 9mil hem och då är jag hemma 15:40... :)
 
Tisdag:
Klockan ringer 06:15, jag slår av den och somnar om. Vaknar 06:55... Kliver upp, klär mig, tar en frukt och 07:05 sätter jag mig på cykeln och cyklar ner till bussen. Bussen går 07:10 och då är jag framme i stan ca 08:35. På tisdagar har jag lov att komma en kvart sent för att jag ska hinna med bussen så då börjar jag 08:45. Tar mina saker och går till lektionen och jobbar där till 10:15 då det är lunch till 11:30. När klockan slår 11:30 så är det dax för min sista lektion och då slutar jag 13:30, så då går jag ner till centrum och har tråkigt tills klockan slår 13:55 då går jag och ställer mig på busstationen och väntar på bussen som ska köra fram 14:10. Sätter mig på bussen och åker mina 9mil hem och då är jag hemma 15:40... :)
 
Onsdag:
Klockan ringer 08:00 och 08:05, däremellan hinner jag somna om :) Sen ligger jag kvar till 08:10 och sen kliver jag upp, klär på mig och sedan skjutsar pappa mig till bussen som går 08:35 och då är jag i stan 10:00. När jag är framme så ställer jag mig vi hållplatsen och väntar på en kompis i ca 20minuter och sen går vi och äter. 11:15 går vi upp till skolan för att vara i tid till dagens första och ända lektion som börjar 11:30. Sen har jag lektion till 13:55 och då går jag ner till bussen  och väntar på bussen som ska köra fram 14:10. Sätter mig på bussen och åker mina 9mil hem och då är jag hemma 15:40... :)
 
Torsdag:
Klockan ringer 08:00 och 08:05, däremellan hinner jag somna om :) Sen ligger jag kvar till 08:10 och sen kliver jag upp, klär på mig och sedan skjutsar pappa mig till bussen som går 08:35 och då är jag i stan 10:00. Då går jag till lunchen och väntar på en kompis och sedan äter vi och går upp till skolan 11:15 för att vara i tid till min ända lektion som återigen börjar 11:30. På torsdagar slutar jag alltid 13:10 så då går jag ner till centrum och har tråkigt tills klockan slår 13:55 då går jag och ställer mig på busstationen och väntar på bussen som ska köra fram 14:10. Sätter mig på bussen och åker mina 9mil hem och då är jag hemma 15:40... :)
 
Fredag:
LEDIG :D
 
Varje dag när jag kommer hem så byter jag alltid kläder, äter middag och sedan ligger jag i sängen resten av kvällen tills det är dax att gå och sova. :) Har jag någon skoluppgift som ska göras så gör jag den.
 
 
Ser ni så enformiga och tråkiga dagar jag har... Det ända roliga är att åka buss och att komma hem <3 Tur att det alldeles snart är sommarlov och då får jag göra som jag vill :D <3 Just nu är dagarna jätte knäppa eftersom att vi är klara med allt :) men ändå måste jag åka 18mil för att vi får inte ledigt och vi får ingen vettig information så det händer att man åker in i onödan...
Denna bild är tagen tisdag den 2maj klockan 07:11 när jag stod och väntade på bussen... :)
 
Hoppas att ni orkade läsa allt detta och att ni får en toppen dag!! :D