Fint väder
God kväll i stugorna :)
Idag har vi äntligen haft fint väder. För exakt två veckor sedan hade vi riktigt härligt väder sist <3 Jag älskar när det är soligt och varmt för då mår jag som bäst. Vi har haft 21grader varmt, blå himmel och några vita, fluffiga moln <3
Jag har klippt slänten som tog sin tid i denna värme + att trimmern vibrerar så mycket så jag for så ont i handen och armen. Jag hann också hjälpa farmor med jordgubbs landet innan mamma kom hem och det var dax att fara och veckohandla.
Efter middagen myste jag en stund med hunden och sedan tog jag en snabb och skön dusch. :) Imorgon är det äntligen stadsfesten och bilen går 9:00. :D Enligt väder appen och TV4 vädret så ska det vara lika varmt och härligt imorgon som det har varit idag, om inte varmare.  Svalt och skönt att åka karusell då.  
Imorgon går vi in i Juli och jag hoppas det bjuds på många härliga, varma och soliga dagar då. Har mycket roligt inplanerat så jag hoppas att det är fint väder då :) Allt blir roligare då och det finns mer att göra om det inte regnar. Jag längtar efter att få ligga på stranden vid havet och chilla <3 Det är bland det bästa som finns på sommaren.
Tänkte att jag skulle göra en bild bomb på hur det har varit för mig i juni. Vet inte exakt när det blir men den kommer inom kort. :)
 
Nu ska jag gå och ta fram kläder och fixa inför imorgon så att jag kan sova in i det sista ;) Tänkte fixa till naglarna också så att dom är snygga, just nu är det bara halva nageln som är målad... Jag hoppas på en bra och varrm dag imorgon. :) <3
 
    God natt :)