fotostaden.blogg.se

Trädgårds arbete
Det är inte ofta det händer men idag hände det. Efter att vi hade varit och handlat så åkte vi ner igen och handlade några blommor för att kunna göra det lite extra fint på gården. :) Idag planterade vi alltså blommor, klippte slänten, städade, tvättade, hängden tväten, krattade och jag har gjort om min solsäng nu och den blev mindre och plankorna sitter nu tätt. Tänkte göra ett inlägg om den när den är helt klart men har inget exakt datum än. Det kan bli nästa vecka men också nästa sommar. :) Jag vaknade ovanligt tidigt och hann därför göra väldigt mycket saker idag + att jag hann äta både frukost och lunch, i vanliga fall hinner jag bara äta middag. 
 
 
Jag tycker att det har varit roligt att jobba på gården idag, 3/4 familje medlemmar jobbade på riktigt bra idag och jag tycker att det blir roligare när alla hjälps åt och man har ett spikat datum som allt ska vara klart före, som idag. Imorgon (fredag) så får vi besök och det var därför vi kämpade ordentligt hela dagen för att få allt klart till imorgon. Jag har gjort mycket mer ute idag än vad jag brukar trots att det högg till något så fruktansvärt i min höft så att jag höll på att tappa andan, kunde knappt gå och böja mig... :( Min farbror visade mig några bilder på när han var och bergs klättrade förra veckan och när han visade dom så stod jag nog på fel sätt och det var därför kniven kom fram och högg mig i höften ett X antal gånger.  
Det är roligt att vara ute och jobba på gården när man gör det för att det ska hända något speciellt och för att slippa skämas. Nu är detta över och vi kan sova gott inatt. 
Trots 20grader ute så var det inte ett dugg för varmt i arbets byxor, en T-shirt och en kofta, det var perfekt. Klart det blev varmt när man jobbade men inte så att men behövde ta av sig något för att svetten rann. Denna dag förvandlades till trädgårds arbete istället för en slappar dag, men det var kul. Jag tycker att det är väldigt jobbigt med alla dessa mygg men idag tyckte jag inte att det var så jobbigt även fast dom var och surrade i öronen och framför ansiktet lite då och då. Dom brukar vara extremt irriterande... Denna sommar har jag inte behövt använda myggmedel ÄN :)
 
    Denna dag blev lyckad och jag hoppas att ni också har jobbat ute idag :)